Akár 5 árnyalattal fehérebb fogak, érzékenység nélkül

-22 %

Az Ajánlat tartalma

A mindennapi életed részét képezik a színes ételek és italok, a kávé, a tea vagy a vörösbor? Esetleg dohányzol? Ezekkel napi szinten mind hozzájárulsz a fogaid elszíneződéséhez.
A professzionális LED lámpás fogfehérítés kényelmes, fájdalommentes és azonnal látványos fehéredést biztosít a fogaid számára. Intenzív fehérítés! Akár 3-5 árnyalattal fehérebb fogak azonnal, fogaktól függően 1-2 évig tartó hatással! Semmiféle károsodást, még érzékenységet sem okozhat! Érzékeny fogúaknak is megfelelő!
A Petőfi Dent fogászati klinikán professzionális ellátásban részesülhetsz, minőségi anyagokkal bármilyen fogászati probléma esetén.
A fogak LED lámpás fehérítése során speciális peroxidmentes gélt visznek fel fogaid felszínére, melyet LED lámpával aktiválnak. Az eljárás rövid idő alatt intenzív fehérítést garantál.
Az eljárás tökéletesen biztonságos és fájdalommentes!
Vendégek százai kaptak már szebb és egészségesebb mosolyt általa. Esetenként pár napig érzékenyek lehetnek a fogak, de ez mindenképp elmúlik. Az igazán tartós hatás érdekében a kezelés után érdemes a színező ételek, italok, valamint a dohányzás mellőzése.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 70 350 5950, +36 1 3613118 vagy e-mailben: info@petofident.hu. Időpont lemondása vagy módosítása 24 órával korábban.

Kinyomtatott vouchered vidd magaddal vagy váltsd be mobilodon a szolgáltatónál!

Partnerünkről

Professzionális fogászati ellátás Budapest szívében. A Petőfi Dent fogászati klinikán professzionális ellátásban részesülhetsz, minőségi anyagokkal, bármilyen fogászati probléma esetén. Igényes környezet, megfizethető árak, profi csapat vár benneteket.

Helyszín

Petőfi Dent

1093 Budapest Boráros tér 2

https://petofident.eu/

Nyitvatartás

H-P: 8:00-20:00

Válassz Csomagot

Petőfi Dent

Budapest

LED lámpás, peroxidmentes fogfehérítés
24 990 Ft 32 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet