Ayurvédikus konzultáció, testtípus meghatározás

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A konzultáció során az ayurvédikus szakember számos kérdést tesz fel a betegnek, beleértve az egészségügyi előzményeket, a jelenlegi tüneteket, az étkezési szokásokat, kitérve az életmódra és más fontos részletre. Olyan szempontokat vesz figyelembe, mint például az egyén testalkata (dosha), az egyensúlyi állapota, az anyagcseréje, az emésztése és az életenergiái (prana).
Az emberi test három alapvető testalkatot vagy doshát tartalmaz: Vata, Pitta és Kapha. Mindegyik dosha különböző fizikai és mentális jellemzőkkel rendelkezik. Az ayurvédikus konzultáció során a szakember elemzi ezeket a jellemzőket és meghatározza az egyén domináns és alárendelt dosháit. Ez a meghatározás segíti a szakembert abban, hogy az egyén egyedi igényeihez igazodó kezelési terveket és ajánlásokat állítson össze. 
Tapasztald meg az ősi indiai gyógyászat, az ayurvéda csodálatos előnyeit! Egyéni konzultációval kezdetek, hogy megtaláljátok a tested és lelked egyensúlyát. Személyre szabott ajánlásokkal és tanácsokkal segítenenk elérni az optimális egészséget és harmóniát.
Ayur Mantra Ayurvédikus Masszázs Szalon csapata várakozással telve várja, hogy részt vegyél az ayurvéda varázslatos világában. Engedd meg, hogy ápolják testedet, gondoskodjanak lelkedről és egy teljes mértékben megújult érzéssel távozhass tőlük. Gyere és fedezd fel az Ayur Mantra ajándékait!

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges telefonon: +36 20 428-4265

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Annak érdekében, hogy testünk újra felfedezhesse a természetes öngyógyítás folyamatát, az Ayurvéda ősi gyógyító technikájával dolgozunk. Számos lehetőség várja Önt egy holisztikus Ayurvédikus utazás megkezdéséhez szalonunkban. Amit kínálunk: mindenfajta hagyományos indiai ayurvédikus terápiás kezelést. Különféle problémák gyógyítására szakosodott, például emésztőrendszeri, anyagcsere-rendellenességek, elhízás, migrén, bőrproblémák, nőgyógyászati problémák, mozgásszervi betegségek, stressz okozta egészségügyi problémák, allergiás betegségek.

Helyszín

Ayur Mantra Ayurveda Masszázs Szalon

1067 Budapest Eötvös utca 9. A. lph. Alags. 1 ajtó

https://www.facebook.com/ayurmantrabudapest

Nyitvatartás

Hétfőtől-szombatig: 09:00-19:00-ig

Válassz Csomagot

Ayur Mantra Ayurveda Masszázs Szalon

Budapest

Az ayurvédikus konzultáció az ayurvédikus gyógyászat egy fontos eleme, amely segít az egyéni testtípus meghatározásában és az egészségi állapot értékelésében
7 990 Ft 10 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet