Barátnős alkalom: Manikűr, pedikűr és masszázs kettőtöknek

-10 %

Az Ajánlat tartalma

A belváros szívében található FD - Fashion & Day Spa egy teljesen más világba repíti el benneteket. Élvezzétek együtt a pihenést és a kényeztetést 2 órán keresztül!   
Szóljon rólatok ez a nap! Készüljetek fel egy közös manikűr-pedikűr élményre, majd lazuljatok el egy páros masszázson. 
A köröm a kéz ékszere, ráadásul ápolása nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem az önbizalom és az önkifejezés érdekében is. Az ajánlattak klasszikus vagy gépi manikűrt is kérhetsz (a köröm körüli letapadt bőr eltávolítása, köröm rövidítése, formázása, polírozással).
Lábaink egy életen át szolgálnak bennünket hűségesen, mi mégis keveset foglalkozunk velük. Az emberekben nem tudatosult, hogy mennyire oda kellene figyelni rájuk, hogy megőrizzük egészségüket.
A csajos programon odafigyelnek arra, hogy önbizalmad akkor is töretlen maradjon, ha lekerül rólad a cipő.
A kezek és a lábak megszépülése után lazuljatok el egy páros masszázson! A masszázzsal egyszerre hatunk a testre és a lélekre. A kezelések kiválóan alkalmasak a szervezet energiaforrásainak aktivizálására, testünk felfrissítésére vagy ellazítására, gondolataink harmonizálására. A szalon kínálatában mindenki megtalálja az aktuális állapotának és hangulatának megfelelő kezelést, így támogatva egészségét és jó közérzetét.
Időtartam: 2 óra

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a 06 20 399-3393-es számon vagy az info@fashiondiffusionhungary.com email címen. Voucheredet mutasd be a helyszínen, digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a voucher felhasználtnak minősül.

A nyitvatartás hétfő-szombat 12:00-20:00, amely a recepció nyitvatartását jelenti, viszont a recepció nyitvatartási idején kívül is fogadják a vendégeiket, amennyiben hamarabb szeretnél érkezni.

Partnerünkről

Üdvözöljük a Fashion & Day Spa-ban!A Fashion & Day Spa egy olyan hely, ahol a vendégeinknek lehetőségük van kiszakadni a mindennapok rohanásából és átadni magukat a teljes kikapcsolódás és relaxáció élményének. Modern és elegáns környezetünkben olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek garantálják a vendégeink teljes megelégedését és pihentető élményt nyújtanak. Széles választékban kínáljuk az egyedi arc- és testkezeléseket, a kényeztető masszázsokat és a különleges SPA programokat, amelyek segítenek a vendégeinknek abban, hogy feltöltődjenek és felfrissüljenek. Legyen szó egy rövid pihenőről vagy egy hosszabb wellness napról, biztosítjuk a lehetőséget a regenerálódásra és a nyugalomra. A belső harmónia elengedhetetlen az életünkben, és nálunk biztosan megtalálod azt!

Helyszín

Fashion Diffusion - Fashion & Day Spa

1085 Budapest Üllői út 14

https://www.fashiondayspa.com/

Nyitvatartás

Hétfő-szombat: 12:00-20:00

Válassz Csomagot

Fashion Diffusion - Fashion & Day Spa

Budapest

2 órás csajos kikapcsolódás 2 fő részére
58 500 Ft 65 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet