Ellazulás kettesben: harmonikus masszázs

-10 %

Az Ajánlat tartalma

A belváros szívében található FD - Fashion & Day Spa egy teljesen más világba repíti el a párokat: az intimitás és a vágyak felfokozott hangulatát élhetitek itt át.
Ez a páros masszázs ajánlat tökéletes választás az ellazuláshoz. A különböző jellegű masszázsokkal egyszerre hatunk a testre és a lélekre. A kezelések kiválóan alkalmasak a szervezet energiaforrásainak aktivizálására, testünk felfrissítésére vagy ellazítására, gondolataink harmonizálására. A szalon kínálatában mindenki megtalálja az aktuális állapotának és hangulatának megfelelő kezelést, így támogatva egészségét és jó közérzetét. 
 Választható masszázsok: 60, 90 vagy 120 perces relaxációs páros masszázs, amely magában foglalja a test melegítését és a mély ellazulást. Ez a páros masszázs ajánlat egy teljes testkényeztetést kínál.
60 perces páros masszázs: Ez a páros masszázsajánlat tökéletes választás az ellazuláshoz. 60 perces relaxációs páros masszázs, amely magában foglalja a test melegítését és a mély ellazulást.
90 perces páros masszázs: Választható relaxációs vagy svéd masszázs. 
120 perces páros masszázs: Ez a páros masszázsajánlat egy teljes testkényeztetést kínál, amely magában foglal egy arc- és fejmasszázst is.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a 06 20 399-3393-es számon vagy az info@fashiondiffusionhungary.com email címen. Voucheredet mutasd be a helyszínen, digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a voucher felhasználtnak minősül.

A nyitvatartás hétfő-szombat 12:00-20:00, amely a recepció nyitvatartását jelenti, viszont a recepció nyitvatartási idején kívül is fogadják a vendégeiket, amennyiben hamarabb szeretnél érkezni.

Partnerünkről

Üdvözöljük a Fashion & Day Spa-ban!A Fashion & Day Spa egy olyan hely, ahol a vendégeinknek lehetőségük van kiszakadni a mindennapok rohanásából és átadni magukat a teljes kikapcsolódás és relaxáció élményének. Modern és elegáns környezetünkben olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek garantálják a vendégeink teljes megelégedését és pihentető élményt nyújtanak. Széles választékban kínáljuk az egyedi arc- és testkezeléseket, a kényeztető masszázsokat és a különleges SPA programokat, amelyek segítenek a vendégeinknek abban, hogy feltöltődjenek és felfrissüljenek. Legyen szó egy rövid pihenőről vagy egy hosszabb wellness napról, biztosítjuk a lehetőséget a regenerálódásra és a nyugalomra. A belső harmónia elengedhetetlen az életünkben, és nálunk biztosan megtalálod azt!

Helyszín

Fashion Diffusion - Fashion & Day Spa

1085 Budapest Üllői út 14

https://www.fashiondayspa.com/

Nyitvatartás

Hétfő-szombat: 12:00-20:00

Válassz Csomagot

Fashion Diffusion - Fashion & Day Spa

Budapest

60, 90 vagy 120 perces páros masszázs
39 580 Ft 43 980 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet