Fogkő-eltávolítás fehérítő hatású polírozással

-45 %

Az Ajánlat tartalma

A rossz lehelet és a sárgás elszíneződés még csak kellemetlen, a fogínygyulladás és a szuvasodás már a fogak elvesztésével akár maradandó egészségügyi károsodást is tud okozni.

Mindezeket a fogászati panaszokat a fogkő okozza, amely a fogak felszínén makacsul megragadó lepedék, amit a legalaposabb otthoni fogmosással sem lehet teljesen eltüntetni.

A rendszeres fogkő-eltávolítás ezért elengedhetetlen fontosságú nem csak az azonnal fehérebb, tisztább fogakért és frissebb leheletért, hanem a szájüreg hosszútávú egészségének megőrzése érdekében is. Ajánlatunkkal most nem csak maradéktalanul megszabadítanak a lerakódásoktól, de még fehérítő polírozást is kapsz, aminek köszönhetően a mosolyod még fehérebb lesz, a fogaid pedig hosszabb ideig ellenállnak az újabb lerakódásoknak.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 30 153 2269

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Orvos csapatunk elkötelezett a fájdalommentes kezelések és a legmagasabb szintű ügyfél elégedettség iránt, szakrendelőnk a legmodernebb foggyógyászati eszközökkel végez mindennemű feladatot.
Amennyiben Önnek is fontos, hogy kiváló tanulmányi eredményekkel, valamint szakmai referenciákkal rendelkező szakorvosok egy helyen segítsenek Önnek egy ügyfélbarát fogászati rendelőben, szavazzon bizalmat a Hollán Dent-nek, mi pedig a fájdalommentes fogászati kezelések mellett kedvező árakkal és akár helyszíni röntgennel háláljuk meg a bizalmát.

Helyszín

Hollán Dent Fogászat

1136 Budapest Hollán Ernő utca 51. fszt.3

https://hollandent.eu/

Nyitvatartás

H-CS: 9-18

Válassz Csomagot

Hollán Dent Fogászat

Budapest

Fogszuvasodást és ínygyulladást megelőző fogászati kezelés
9 990 Ft 18 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet