Frissítő hidroabráziós szépítő masszázs pakolással

-26 %

Az Ajánlat tartalma

A kezelés egy általános bőrállapot-felméréssel kezdődik. Alapos letisztítás, peeling, tonizálás után hidroabráziós készülékkel eltávolítom az elhalt hámsejteket, amellyel biztosítják, hogy a bőr könnyebben juthasson a szükséges tápanyagokhoz. Majd a bőr táplálására egy hidratáló-regeneráló hatású szépítő pakolást helyezek fel. 
A hidroabrázió a bőrcsiszolás egy nagyon kíméletes módja: porlasztott vízzel, ultrahangos készülékkel távolítja el a bőr felső, elhalt hámrétegét, így egy lépésben hidratálja is a bőrt. Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, valamint a megtisztított felületen keresztül könnyebben hatolnak be a bőrbe a kozmetikai anyagok.
A hialuronsav a legideálisabb hidratáló hatóanyag,hiszen saját tömegének ezerszeresével egyenértékű nedvességet képes megkötni, amely aztán természetes nedvességforrásként működik, és ráncfeltöltő hatása van. 
Ezután egy kellemes, relaxáló arc-nyak-dekoltázs masszázzsal kedveskedek Neked, hogy ez a kezelés tényleg csak a Te szépségedről és örömödről szóljon.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 326 2594

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat, részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.

Helyszín

Green-Gold Day Spa

1066 Budapest Teréz körút 12. (Földszint 1., 55-ös kapucsengő)

https://www.facebook.com/greengoldkozmetika/

Nyitvatartás

Kedd - Csütörtök: 07:00 - 18:00
Hétfő: Csak bejelentkezésre
Péntek, szombat, vasárnap: Zárva

Válassz Csomagot

Green-Gold Day Spa

Budapest

Nyári felfrissülés hidroabráziós arcfrissítéssel, szépítő pakolással és arcmasszázzsal
8 990 Ft 12 100 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet