Hatékony kavitációs és lipolézeres zsírbontás vágás nélkül

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Gyors, tartós és hatékony lézeres zsírbontó testkezelés a 13. kerületi exkluzív szalonban!
Ha fájdalommentes, de hatékony módszerrel szabadulnál meg a narancsbőrtől, akkor ez egy kedvelt kezelés lesz számodra, amit akár kombinálhatsz is a kézi zsírtöréssel. 
Minden ember egy bizonyos mennyiségű zsírsejt állománnyal születik. Ezek a zsírsejtek osztódni nem tudnak, de növekedni viszont igen. A kavitáció és a rádiófrekvencia, illetve a lipolézer kezelések alkalmával minimum 40hz rezgést alkalmazva hatnak a zsírsejt méretére. A rezgésnek köszönhetően megbomlik a zsírsejt membránja, ezzel felszabadítva onnan a salakanyagot, melyet gépi köpöllyel, vagy kézi masszázzsal vezetnek el.
A hideg lézerek biztonságosabbak a műtéti eljárásokkal szemben, mert sem zúzódásokat, sem duzzanatokat és szövetkárosodást nem okoznak. A panaszos területhez mérten, személyre szabottan állítják össze a kezelést, hogy melyik gépet kell használni , és a gép funkciói közül melyiket alkalmazzák, illetve, hogy van-e szükség kézi zsírtörésre.
A kezelést 2 heti rendszerességgel javasolt elvégezni. A szalonban van zuhanyzási lehetőség is.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 326 5598. Bejelentkezés csak hétköznapokon 9.00-18.00 óráig. Ha telefonon nem sikerült elérni őket, akkor írj nekik a hello@masszazs13.hu e-mail címen!
Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Farkas Henrietta vagyok, sport- és mélyszöveti masszőr, szalonvezető és oktató. Létrehoztam egy olyan szalont, ahol az emberek megérzik a hely feltöltő közegét és a szolgáltatók, szolgáltatások minőségét. Megnyitottam saját üzletemet a XIII. Kerületben, az Árpád hídhoz közel és gondosan összeválogattam azokat a szakembereket, akiknek a munkájukban benne van az a fűszer, amitől a vendég azt érzi, hogy jól választott. Az üzletben sokféle szolgáltatással találkozhattok majd, a masszázstól kezdve a jógán át, a meditációig és a különböző energetikai kezelésekig.

Helyszín

Masszázs13 Profi Szalon

1133 Budapest Zsilip utca 8

https://masszazs13.hu/

Nyitvatartás

Hétfőtől-péntekig: 8.00-20.00 óráig

Bejelentkezés csak hétköznapokon 9.00-18.00 óráig

Válassz Csomagot

Masszázs13 Profi Szalon

Budapest

4 vagy 8 alkalmas GOFIT & SLIM kavitációs zsírbontó kezelés
55 500 Ft 65 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet