Hialuronsavas regeneráló kezelés a nap káros hatásai ellen

-34 %

Az Ajánlat tartalma

A nyári napfény jót tesz a lelkünknek, de sajnos nem tesz jót a bőrünknek: a káros UV-sugarak felgyorsítják a bőr öregedését, szárazzá, élettelenné teszik az arcot.
A fényvédő használata természetesen elengedhetetlen, de mást is érdemes tenni azért, hogy bőrödet extra védelemmel lásd el.
A kezelésben használt magas koncentrációjú hialuronsavat és C-vitamint tartalmazó termékek a bőr összes energiáját mozgósítják a szabadgyökök és a stressz semlegesítésére. Hidratáló, feszesítő és védekező tulajdonságai helyreállítják a bőr természetes funkcióit, csökkentik az öregedés látható jeleit, miközben megújítják és fényessé varázsolják a bőr megjelenését. Az egyéb értékes aktív hatóanyagok tökéletes szinergiában tovább fokozzák a kezelés hatékonyságát.

Érvényesség

2023-09-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 326 2594

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat, részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.

Helyszín

Green-Gold Day Spa

1096 Budapest Haller utca 30.

https://www.facebook.com/greengoldkozmetika/

Nyitvatartás

Kedd - Csütörtök: 07:00 - 18:00
Hétfő: Csak bejelentkezésre
Péntek, szombat, vasárnap: Zárva

Válassz Csomagot

Green-Gold Day Spa

Budapest

A hidratáló, nyugtató kezelés segít megvédeni bőrödet az öregedést felgyorsító UV-sugaraktól
11 890 Ft 18 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet