Homlokon található ráncok kezelése HIFU-val

-60 %

Az Ajánlat tartalma

Csodálkozás, öröm vagy bosszankodás: érzelmek széles skálája, melyben egy dolog közös. Nyomot hagynak a homlokodon. Eltüntetésükre szerencsére nem kell ugyanilyen nagy számú kezelés, létezik egyetlen megoldás is.

A HIFU napjaink egyik legmodernebb non-invazív bőrfiatalító fejlesztése, ami azt jelenti, hogy vágás, metszés vagy injekciók nélkül képes a bőr állapotának, állagának javításában, a ráncok kisimításában és a feszesség visszaállításában.

A többféle mélységig hatoló hullámok a megfelelő beállítások mellett belülről állítják helyre a bőr struktúráját, visszaadva így annak egészséges, fiatalos külsejét.

A HIFU-val gyakorlatilag bármilyen bőrprobléma orvosolható, az eredmény pedig akár éveken át is kitart.

A tartós és maximális kezelés érdekében a problémától függően több kezelésre is szükséged lehet, de már az első alkalom után is látványos javulást érhetsz el.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: Telefonon: +36 20 619 4413 vagy emailben: info@medinacentrum.hu

A lefoglalt időpontodat módosítani vagy lemondani a vizsgálat időpontja előtt legalább 24 órával van lehetőséged. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Medina Egészség centrum a Medina-Vital Kft, és Dr. Dutka Edina szakorvos, közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás egészségügyi tevékenységgel, és menedzser szűréssel foglalkozott a team.

Különös figyelmet fordítunk pácienseik állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatásra, szakorvosi ellátásra, ill. segítséget nyújtanak abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerülj további kezelésre, amennyiben szükséges.

A Medina Egészség Centrum Újpest központban rendkívül jó megközelítéssel rendelkezik, gépkocsival és tömegközlekedéssel is, a pácienseket igényes váróterem és kellemes hangulatú rendelők várják, a szakirányú tevékenységeket az igényeknek megfelelően fejlesztik.

Helyszín

Medina Egészség Centrum

1047 Budapest Liszt Ferenc u. 6.

https://medinacentrum.hu/

Válassz Csomagot

Medina Egészség Centrum

Budapest

Szabadulj meg a mimikai ráncoktól és a barázdáktól a legmodernebb orvosesztétikai kezeléssel
39 900 Ft 100 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet