Komplett szemüveg vékonyított lencsével, különleges kerettel

-68 %

Az Ajánlat tartalma

Ideje lenne egy új szemüvegnek? Szeretnél stílusos maradni egy vékonyított lencsével és egy különleges kerettel, ugyanakkor a környezettudatosság is fontos a számodra? A Garay Optikában pontosan tudni fogják, mire van szükséged!

Az optika csúcstechnológiás japán vizsgálóberendezése valóban pontos látásvizsgálatot tesz lehetővé, a széles választékban kínált szemüvegkeretek között pedig tengeri hulladékból újrahasznosított, illetve fából készült, magyar keretet is találsz, így nemcsak kiváló minőségű, de stílusos és környezettudatos is lehet az új szemüveged!

Ajánlat tartalma: 
- szemüvegkeret (női, férfi, gyermek 14 900 Ft értékig) 
- 1 pár egyfókuszú, vékonyított műanyag szemüveglencse (1,6-os törésmutatójú 100% UV-szűrős magyar szemüveglencsék német csúcstechnológiával, felületkeményítéssel és tükröződésmentesítő réteggel, össztörőértékben +/-6,00 D-ig,2,00 cyl-ig)
- munkadíj

- opcionálisan: látásvizsgálat (Előzetes időpontegyeztetés szükséges a 0620-395-3180 telefonszámon vagy személyesen!)

A szemüveget akár hozott recept alapján is elkészítik, vagyis a látásvizsgálat nem kötelező.
Gyermekeket 14 éves korig nincs lehetőségük megvizsgálni az üzletben, nekik szemüveget kizárólag gyermek szemész szakorvos által felírt recept alapján tudnak készíteni! 

Felár ellenében van lehetőség a voucher beváltására a megadott paraméterektől eltérő szemüveglencsékkel, illetve magasabb árkategóriás szemüvegkerettel is. A felárakkal kapcsolatban érdeklődj az üzletben!

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés, időpontfoglalás telefonon: +36 20/3953180 vagy e-mailen garayoptika@gmail.com email címen.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható!

Partnerünkről

Budapest legújabb optikája vagyunk, a 7. kerület szívében, a Garay Centerben. Személyre szabott kiszolgálást biztosítunk. Olyan szemüveget ajánlunk, ami a legmegfelelőbb választás az igényeidet életmódod és/vagy munkakörülményeidet figyelembe véve. Csúcstechnológiás japán szemészeti vizsgálóberendezés a legpontosabb és legalaposabb látásvizsgálat érdekében. A környezettudatosság fontos számunkra! Tengeri hulladékból készült, 100% újrahasznosított szemüvegkeret-kollekciónkból, illetve fából készült, magyar szemüvegkereteink közül is választhatsz! Munkánk során csak akkor használunk papírt, ha feltétlenül szükséges: a vizsgálati lapot és a munkalapot is online írjuk meg és továbbítjuk. Széles szemüvegkeret-választékot biztosítunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot.

Helyszín

Garay Optika

1076 Budapest Garay tér 20

https://www.facebook.com/garayoptika

Nyitvatartás

H-P: 10-18
Szo: Bejelentkezés alapján
V: Zárva

Válassz Csomagot

Garay Optika

Budapest

Komplett szemüveg látásvizsgálattal, tükröződésmentesítő réteggel és felületkeményítéssel ellátott, vékonyított egyfókuszú szemüveglencsékkel, választható kerettel
18 990 Ft 59 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet