Látványos szépítő arckezelés oxigénnel és vitaminokkal

-57 %

Az Ajánlat tartalma

Az Avatar Holisztikus Szépségszalon jóvoltából egy voucheredért cserébe látványos és szépítő arckezelés lehet a Tied oxigénnel és vitaminokkal. Oxigéngenerátor segítségével 99%-os tisztaságú oxigénnel a bőrtípusnak megfelelő szérumot és vitaminokat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelés megköti a szabad gyököket, fertőtleníti a gyulladt bőrt, halványítja a bőrhibákat, frissít, szépít, fiatalít.

A kezelés mindössze 45 percet vesz igénybe, de hidd el, az eredmény látványos lesz, arcod meghálálja a törődést. Engedd meg magadnak ezt a szűk egy órányi kényéztetést! Vásárold meg a vouchert, a megadott elérhetőségen jelentkezz be egy szépítő kezelésre, párod pedig nem győz majd elhalmozni bókokkal, szép szavakkal....

A kezelés hatásai:
  • megköti a szabadgyököket
  • fertőtleníti a gyulladt bőrt
  • halványítja  a bőrhibákat
  • frissít, fiatalít

Érvényesség

2023-02-28 -ig

Foglalási feltételek

ELőzetes bejelentkezés szükséges voucherkódod megadásával telefonon (+36 70 384 8633) vagy emailben (gyogyuljmaskepp@gmail.com). Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Gyere el és próbáld ki az országban egyedülállóan működő Cyber Holisztikus Központunkat, ahol a szépség, az egészség és a harmónia egyben van.
Holisztikus kozmetikai kezeléseink a hagyományos kozmetika elemeire épülve, nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A kezeléseket természetgyógyász kozmetikus oktató mester irányításával és közreműködésével végezzük. A legmodernebb kozmetikai gépek állnak rendelkezésünkre, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod! 

Helyszín

Avatar Holisztikus Szépségszalon

1114 Budapest Bartók Béla út 66.

http://holisztikusgyogyaszat.hu/

Válassz Csomagot

Avatar Holisztikus Szépségszalon

Budapest

Időnként arcodnak is szüksége van egy alapos feltöltődésre vitaminokból, ásványi anyagokból. Nem biztos, hogy a legjobb megoldás a drogériákban vásárolható kenceficék közül választani, bízd inkább a kezelést egy szakemberre, aki pontosan tudni fogja, mire van szüksége arcbőrödnek és célzott kezelést kapsz.
5 990 Ft 13 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet