Lazuljatok együtt: 60 vagy 90 perces páros svéd masszázs

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A hagyományos svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok és ízületek átmozgatására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók jó, fájdalommentes működését, ellazítja a feszülő, görcsös izmokat.
A kényelmes masszázságyon történő kezelés és az illóolajok, vagy csak tiszta növényi olajok használata és az érintés mechanizmusa mentén a paraszimpatikus rendszeri hatások gyorsan érvényesülnek. 
A páros masszázs során 2 masszőr egy időben, teljes harmóniában masszíroz majd benneteket, így közösen élhetitek át a tökéletes ellazulás élményét.
A kezelés célja minden korosztály számára az egészség megőrzése mellett a belső harmónia megteremtése. A masszázs nyugtató hatású, segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget, valamint elősegíti az általános jólétet és az energiaszint növelését. 
A páros masszázs remek közös élmény, amit a pároddal, de akár a barátoddal, barátnőddel, anyukáddal, testvéreddel is megoszthatsz. A masszázs történhet egy helyiségben, de egymás melletti helyiségekben is pihenhettek.
A lazító masszázs után úgy fogjátok érezni magatokat, mint akit kicseréltek, a szervezetetek minden porcikáját ismét átjárja majd az energia!
Tea és kávé választható masszázs előtt vagy után.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: +36 70 618 4137 vagy info@flowzone.hu mail címen!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A FlowZone egészségközpontban stressz oldással, shiatsuval, Access Bars-szal, migrén elleni fejmasszázs kezelésekkel, Lomi Lomi és svéd masszázzsal, életviteli tanácsadással, valamint folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várjuk azon kedves vendégeinket, akik eldöntötték, hogy itt az ideje helyreállítani a testi-lelki egészséget, változtatni az élet problémás területein, javítani életminősége. Azokat, akik regenerálódnának, relaxálnának, vagy csak egyszerűen szeretnék jobban érezni magukat. Kellemes, családias környezetben várunk mindenkit szeretettel.

Helyszín

FLOWZone

1149 Budapest Mogyoródi út 47

https://flowzone.hu/

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 10:00-20:00

Szombat: Igény szerint

Válassz Csomagot

FLOWZone

Budapest

A kezelés célja a stresszoldás és a pihenés, az élményt pedig a pároddal, barátoddal, barátnőddel, anyukáddal, testvéreddel, vagy bárkivel megoszthatod, akivel egyszerre lazulnál
15 990 Ft 20 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet