Páros masszázs, páros feltöltődés exkluzív szalonban

-10 %

Az Ajánlat tartalma

Töltsetek el egy varázslatosan pihentető délutánt partnerünk luxus szalonjainak egyikében, élvezzétek a frissítő masszázst, vagy válasszatok legújabb csomagajánlataink egyikéből, hogy a masszázs mellé extra kényeztetés is járjon! A páros masszázs során a dupla ágyas szobában egyszerre, egy időben tudtok lazítani, legyen szó akár olajos, vagy száraz masszázsról. 
Az olajos test masszázs varázsa az összetettségben rejlik: a bőrön át szervezetbe jutó természetes olajok serkentik a tradicionális thai masszázs jótékony hatásait. Aktivizálja a test energiáit, illetve pozitív hatással van a nyirok- és a vérkeringésre. 
Tapasztalt thai masszőreik szinkronban végzik a mozdulatokat, így minden pillanatot közösen tudtok megélni. 
Szabaduljatok meg a hétköznapi gondoktól, a gyötrő migréntől és izomfájdalmaktól, és ajándékozzátok meg magatokat a közös feltöltődés élményével!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

A voucher hétköznap 10:00-15:00 között felhasználható!

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a hello@karmathaimasszazs.hu email címen vagy partnerünk oldalán: https://karma-thai-masszazs.salonic.hu/selectLocation

Lehetséges beváltóhelyek:
1061 Budapest, Paulay Ede utca 56. 
1061 Budapest, Király utca 38.

Partnerünkről

Exkluzív masszás szalonjainkba várjuk a pihenni és relaxálni vágyó vendégeinket. Eredeti Thaiföldi hangulattal, keleti illatokkal, lágy meditációs zenével, valamint profi thai masszőzökkel biztosítjuk a tökéletes kikapcsolódást.

Helyszín

Eredeti Thai Masszázs

1061 Budapest Paulay Ede utca 56

https://karmathaimasszazs.hu/

Válassz Csomagot

Eredeti Thai Masszázs

Budapest

60 vagy 90 perces választható páros olajos thai masszázs nem csak pároknak
25 900 Ft 28 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet