Sejtmegújító kezelés a karcsúsodásért vagy feszesebb bőrért

-12 %

Az Ajánlat tartalma

Az LPG kezelés– egyfajta mechanikai sejtstimulációt alkalmazó masszázs, amely sejt szinten segíti az anyagcsere fokozását, a bőr elasztikusságának növelését, a méregtelenítést, és a narancsbőr eltávolítását.
A piacon elérhető sok egyéb technikához képest az LPG 100%-ban természetes alternatívát kínál: a bőr alvó sejtjeinek stimulálása által felveszi a harcot a kellemetlen külső tünetekkel (ráncok, laza bőr, makacs, ellenálló zsírlerakódások, cellulit, stb.) szemben.
A sejtek mechanikus stimulálása természetes és fájdalommentes módon ébreszti fel a sejteket.
Az LPG a kötőszövet mélyebb rétegeit stimulálva méregtelenít, serkenti a kollagéntermelést, a bőr elasztikusságát növeli, cellulitot kezel és sejt szinten magasabb hatékonyságra készteti az ellustult keringést.

Az LPG a kötőszövet számára tökéletes torna. Éppen azokon a test területeken a leghatásosabb, ahol a torna vagy a diéta nem hozza a várt eredményt. A kezelés magában is látványos eredményt hoz, azonban diétával és mozgással és egy kiegyensúlyozott étkezéssel kiegészítve még hatásosabb eredmény érhető el.
A kúra alatt fontos odafigyelni a megfelelő folyadékbevitelre, ami 2-2,5 l folyadék, leginkább víz. Nem szabad megfeledkezni a megfelelő táplálkozásról, illetve a napi testmozgásról sem.
Általánosan 3-5 kezelést követően észlelhető az eredmény.

Hogyan működik az LPG?
A készülék kezelőfeje hullám formában beszívja a bőrt, majd elengedi azt. Két motorizált henger különböző sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányba mozog (Roll-in, Roll-out, Roll-up) a bőr állapotától függően. Nem jár fájdalommal, ugyanis erőssége állítható és testre szabható.
Ellenjavallat
Terhesség és szoptatási időszak alatt nem vehető igénybe a kezelés, de a szoptatási időszak végén szeretettel várják a fogyni vágyó kismamákat.

A szalonban végzett kezelések:

Arc:
• Tökéletes szemek és ajkak: A szemkörnyéki és az ajkak körüli ráncokat simítja ki, megemeli a szemhéjakat, élénkíti a tekintetet, feltölti az ajkakat.
• Ránctalanítás: A kezelések hatására a bőr fokozatosan és láthatóan újra tömörré válik, és belülről töltődik fel. A kisebb és nagyobb ráncok láthatóan csökkennek, közben az arc természetes vonásai nem változnak.
• Méregtelenítés: Elvezeti a méreganyagokat, oxigénnel látja el a bőrt a tiszta, élénk bőrszínért.
• Öregedésgátlás, feszesítés: Harmonizálja az arc volumeneket, visszaadja a bőr tömörségét, a kisebb és nagyobb ráncokat belülről tölti fel.
• Tokakezelés: Az arc láthatóan vékonyabb lesz, volumene pedig egyensúlyba kerül.
• Nyak-, dekoltázskezelés: Újra tömöríti a szövetet, feltölti a ráncokat, feszesíti a bőrt a láthatóan simább dekoltázsért.

Test:
• Cellulitkezelés: Stimulálja a természetes zsírbontást és feszesíti a bőrt, hogy visszaadja feszességét és sima, gödröcskéktől mentes felszínét.
• Bőr feszesítése: Mindössze 3 kezeléssel a bőr minőség javul, láthatóan feszesebb, tónusosabb lesz.
• Zsírbontás: Képes a fontos területeket megcélozni és karcsúsítani (kar, hát, has, derék, comb, stb.), miközben precízen adaptálódik minden egyes bőrtípus szükségleteihez, közben feszesíti a bőrt, visszaadja feszességét, tónusosságát.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges voucherkódod megadásával telefonon +36 70/770 4509 vagy emailben skinfaktorklinika@gmail.com.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

2020 óta az egészség, a regeneráció és a jólét tölti be a legfontosabb szerepet minden egyén és az egész társadalom számára. Célunk az egészséges élet és egy pozitív életminőség elérése!

Helyszín

Skinfaktor Szépség & Egészség Klinika

1023 Budapest Frankel Leó út 21. (Üstökös utca sarkán)

Nyitvatartás

H-P: 9-17

Sz-V: Zárva

Válassz Csomagot

Skinfaktor Szépség & Egészség Klinika

Budapest

35 perces LPG kezelés 1 főnek arcra vagy testre
15 900 Ft 18 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet