Szépítő arckezelés ultrahangos hatóanyag-bevitellel, krémmel

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Jól jönne a a melegebb, égető napsugarakkal terhelt hónapokban a bőrödnek valami extra kezelés, ami tényleg mélyre juttatja a hatóanyagokat, hidratál, kényeztet, és még a ráncokat is kisimítja? Ne is keresd tovább, ebben a voucherben mindez benne van!

Az ultrahangos hatóanyag-bevitel során ultrahang segítségével juttatják a bőröd mélyebb rétegeibe a hatóanyagot, orvosolva minden kozmetikai problémát. A korszerű porcelánfejű ultrahang-készülék 1 másodperc alatt több millió mikrorezgéssel löki be bőröd felszíni részébe a hatóanyagot, majd tovább hullámozza a mélyebb rétegekbe. A sejtek közötti állomány megnő, az anyagcsere és az oxigénfelvétel fokozódik, a bőrsejtekben lévő salakanyagok pedig távoznak.

A kezelés menete: arctej, tonik, arcradír, ultrahangos bőrcsiszolás, tápanyag bejuttatása ultrahanggal,  25-30 perces masszázs botulinum toxin hatású krémmel, tápláló maszk.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Egy vásárló saját részre egy vouchert vásárolhat, ajándékba korlátlanul adható.

Előzetes bejelentkezés telefonon, voucherkód megadásával: +36 1 611 2970

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Harmony Beauty Land Szépségszalon 2019 óta várja vendégeit Budapesten, teljesen felújított üzletében, változatos szolgáltatásokkal és képzett szakemberekkel. Legyél a vendégük te is!

Helyszín

Harmony Beauty Land Szépségszalon

1134 Budapest Kassák Lajos utca 10.

https://hblszepsegszalon.hu/

Nyitvatartás

Hétköznap: 08:00 – 20:00

Hétvégén: Zárva

Válassz Csomagot

Harmony Beauty Land Szépségszalon

Budapest

90 perces szépítő arckezelés ultrahangos hatóanyag-bevitellel és botulinum toxin hatású krémmel
9 990 Ft 12 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet