Teljes emésztőrendszeri szűrés, két alkalmas terápiával

-44 %

Az Ajánlat tartalma

Az NLS rendszerek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert világszerte. Még azokban a ritka esetekben is, amikor meglehetősen tipikus a klinikai kép, az NLS egészség állapot felmérő módszer segítségével további hasznos információkat lehet nyerni a szervezet  adott  működési állapotáról és egyes betegségek kifejlődésének esélyéről. A legújabb kutatásoknak és a technika folyamatos fejlődésének köszönhetően ez a módszer lehetővé teszi a legkisebb változások kimutatását az emberi szervezetben – még az előtt, hogy azok klinikai tünetekkel, illetve működési zavarokkal járnának együtt. A nem lineáris vizsgálati rendszer az élőlények elektromágneses mezejének kutatásán alapul. A módszer gyakran elsődleges jelentésű az okok feltárása, valamint nagy segítség a hajlamok kimutatása szempontjából, következésképpen lehetővé teszi a megfelelő kezelés kiválasztását. Kezdetben a mélyen fekvő, látens változások mennek végbe a szervezetben, amelyek először csak a szöveteket érintik,és kizárólag a legújabb biofizikai vizsgálati módszerekkel, a nem lineáris diagnosztikával (Non-Linear Diagnosis System- NLS) észlelhetők.

Minden egyes betegségfolyamat, kórokozó eltérést idéz elő az egyensúlyban,a homeosztázisban, és mindegyiknek megvan a saját, egyéni energetikai spektruma. A program segítségével a felmért személy elektromágneses mezőjének kiválasztásait tudják leolvasni és rögzíteni. A felmérés menetének megfelelően a program összeveti az adott szerv egészséges elektromágneses rezgéseit a mért frekvenciákkal. Ez a mérés a vizsgált személynél semmilyen kárt nem okoz, és nincs mellékhatása. A program az adatokat feldolgozza, és az eredményeket megmutatja a képernyőn. A módszer további nagy előnye, hogy más ismert eljárásokhoz képest sokkal átfogóbb, gyorsabb és még csupán a formálódás állapotában lévő patológiai folyamatokat is képes kimutatni. A felmérés a legmodernebb 3DNLS rendszerrel történik. Megelőzi egy részletes anamnézis felvétel, testmonitorozás, testzsírmérés BMI index meghatározás. A fájdalommentes felmérés 26 ponton térképezi fel az emésztőrendszer állapotát, valószínűsíthető a szervezet gluténérzékenység foka, candidaterheltsége, kórokozók, paraziták jelenléte. Feltételezhetőek az enzimhiányok, gyulladásos folyamatok, elhízást okozó tényezők, daganatra utaló jelek. Információt adhat a bélflóra állapotáról. A kritikus területek helyszínelhetőek és további egyedi értékelésekre van lehetőség.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás telefon: +36703427755 

A módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérő tesztelés, nem orvosi diagnózis, nem helyettesíti azt. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A KingRay Egészség és Oktató Központ segít abban, hogy megőrizd az egészséged. Mottójuk: "Az egészség nem minden, de egészség nélkül a minden semmi!". Különböző mérésekkel és állapotfelmérésekkel gondoskodnak arról, hogy időben értesülj a szervezeted minden rendellenességéről, hogy időben meg lehessen fogni minden betegséget.

A kezelések fájdalom- és beavatkozás mentesek, így kicsik és nagyok egyaránt részt vehetnek a kezeléseken.

Helyszín

Kingray Hungary Egészség és Oktató Központ

1081 Budapest Szilágyi utca 1. fsz. 2.

https://kingraywebaruhaz.wixsite.com/vitalitasmeres

Nyitvatartás

H-P 10:00-18:00

Válassz Csomagot

Kingray Hungary Egészség és Oktató Központ

Budapest

A megelőzés a legfontosabb, tehát szükségesek a rendszeres szűrővizsgálatok, ne várd meg, amíg probléma adódik és baj lesz. Ajánlatunkkal most teljes képet kapsz az emésztőrendszeredről és annak működéséről, ami elég összetett, épp ezért szükséges odafigyelned rá.
12 490 Ft 22 400 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet