Teljes labor és pajzsmirigy + hasi + kismedence ultrahang

-32 %

Az Ajánlat tartalma

Legyen szó súlyproblémákról, termékenységi panaszokról vagy csak nehezen megmagyarázható tünetekről, egy teljes laborvizsgálat már önmagában is sok mindenre választ adhat, az ultrahangos vizsgálatok pedig sugárterhelés, mellékhatások és fájdalom vagy kellemetlenség nélkül tárhatják fel a panaszok okát.

A Medina Egészség Centrumban a megelőzésre koncentrálnak, de ha eltérést találnak, akkor az eredmények kiértékelésében és a leghatékonyabb kezelés megtalálásában is segíteni tudnak.

A csomag tartalma:

- teljes labor vizsgálat
- pajzsmirigy laborvizsgálat
- hasi ultrahang
- kismedence ultrahang
- pajzsmirigy ultrahang

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: Telefonon: +36 20 619 4413 vagy emailben: info@medinacentrum.hu

A lefoglalt időpontodat módosítani vagy lemondani a vizsgálat időpontja előtt legalább 24 órával van lehetőséged. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Medina Egészség centrum a Medina-Vital Kft, és Dr. Dutka Edina szakorvos, közös fejlesztése. Az elmúlt években a háziorvosi praxis mellett foglalkozás egészségügyi tevékenységgel, és menedzser szűréssel foglalkozott a team.

Különös figyelmet fordítunk pácienseik állapotának legszélesebb körű feltárására, tájékoztatásra, szakorvosi ellátásra, ill. segítséget nyújtanak abban, hogy a leghatékonyabb helyre kerülj további kezelésre, amennyiben szükséges.

A Medina Egészség Centrum Újpest központban rendkívül jó megközelítéssel rendelkezik, gépkocsival és tömegközlekedéssel is, a pácienseket igényes váróterem és kellemes hangulatú rendelők várják, a szakirányú tevékenységeket az igényeknek megfelelően fejlesztik.

Helyszín

Medina Egészség Centrum

1047 Budapest Liszt Ferenc u. 6.

https://medinacentrum.hu/

Válassz Csomagot

Medina Egészség Centrum

Budapest

Teljes labor és pajzsmirigy laborvizsgálat, hasi és kismedence, valamint pajzsmirigy ultrahanggal
37 400 Ft 55 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet