Tradicionális 60 vagy 90 perces thai masszázs fájó izmokra

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Éld át nálunk a tradicionális thai masszázs lazító és feszültségoldó hatását! A masszázs során az energiavonalak mentén akupunktúrás pontok stimulálásával frissítik fel a testet és a lelket. A több ezer éves hagyományokkal rendelkező masszázs alatt a masszőr az ujjain kívül használja kézfejét, könyökét, térdét és lábát, átdolgozva minden izomcsoportot, ezzel oldva a bennünk lévő blokkokat. A masszázs hatására felfrissülünk szellemileg és testileg is, nő az aktivitásunk és kiegyensúlyozottabbá válunk.

Érvényesség

2023-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Telefonos bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 1 445 0287

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Budapest XI. kerületében, jól megközelíthető helyen található szalon igényes és elegáns környezetben várja vendégeit, 5 különálló masszázsszobában. Térj be hozzánk egy hosszú nap után, ha szeretnél megpihenni és felfrissülni, vagy csak ellazulni és kikapcsolni rohanó világunkban, ha egy jó masszázsra vágynál.
Napjainkban a stressz és az egészségkárosító környezeti hatások miatt testünk és lelki egyensúlyunk megbillen, a masszázs hatására testünk energetikai egyensúlya helyreáll, hiszen a masszázst a test energiavonalain végzik, így aktivizálva a szervezet saját energiáit és öngyógyító képességét, mely a thai masszázs legfőbb célja.

Helyszín

Arany Mandala Thai Massage

1116 Budapest Fehérvári út 126

https://aranymandala.hu/

Nyitvatartás

H-V: 10:00-22:00

Válassz Csomagot

Arany Mandala Thai Massage

Budapest

A hagyományos masszázs során a masszőr egész testével dolgozik azon, hogy megindítsa tested energiaáramlását
9 590 Ft 12 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet