Turbózd fel a keringésed: gépi nyirokmasszázs 60 percben

-50 %

Az Ajánlat tartalma

Szervezetünkben a felszaporodó salakanyagok eltávolításában fontos szerepet tölt be a nyirokrendszer. Elégtelen működése következtében romlik az érintett területeken a sejtek oxigén és tápanyagellátása, amely számtalan esztétikai és egészségügyi problémát okoz. A törzsön és a végtagokon víz, nyiroknedv halmozódhat fel, ami körfogatnövekedést, a bőr minőségének romlását, valamint cellulitisz megjelenését eredményezi.
A salak- illetve méreganyagok testünkből történő eltávolítása kulcsfontosságú egész szervezetünk megfelelő működése szempontjából. A gépi nyirokmasszázs segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó, felesleges nyirokfolyadék és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását. Hatására javul a nyirokkeringés, kiürül az ödéma, javul a narancsbőr.
Kezelés ideje: 60 perc

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a 06 30 565 8257-es telefonszámon. Voucheredet mutasd be a helyszínen, digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a voucher felhasználtnak minősül.

Partnerünkről

A RELAXSPA célja, hogy a legújabb eszközökkel, technikákkal és anyagokkal, valamint szakképzett, kedves kollégákkal segítsük vendégeink szépülését, regenerálódását, pihenését. Fontos számunkra, hogy természetes módszerekkel dolgozzunk, immár 17 éve az szépség és egészséges szolgálatában. Kérjük, tekintsétek át kínálatunkat, amivel próbáljuk még elérhetőbbé tenni a szépségideált számotokra. Az Életmód és Fogyasztóközpontban a testkezelésen kívül masszázzsal és arckezeléssel várlak a 2. kerületében.

Helyszín

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont

1027 Budapest Fazekas utca 22

https://www.relaxspa.hu/

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 8.00 – 20.00 óráig

Válassz Csomagot

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont

Budapest

A nyirokkeringés fokozása segíti a fogyást, méregtelenítést, enyhíti a narancsbőr tüneteit
4 990 Ft 10 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet