Változz könnyedén! 3 alkalmas célzott has és fenékfogyasztás

-55 %

Az Ajánlat tartalma

Az Avatar Holisztikus Szépségszalon jóvoltából egy voucher áráért háromalkalmas célzott has- és fenékfogyasztás lehet a Tied, aminek tartalma 3 alkalom 10 perces rádiófrekvenciás hasfogyasztás és 3 alkalom comb-fenék tekercselés anticellulit géllel. A kezelés fájdalommentes és garantált a 4-5 cm-es csökkenés.

A Trio RF 3D a legutolsó generációs, sokoldalú rádiófrekvenciás készülék, ami viszont itt is képes valóban látványos hatást kifejteni. A modern technológiának köszönhetően a rádióhullámok minden korábbinál pontosabban, a megfelelő rétegbe és mélyre hatolnak, így megolvasztják a zsírsejteket, stimulálják a bőr feszességéért felelős szöveteket, és egyszerűen leolvasztják rólad a zsírt. Ha úgy érzed, Neked is szükséged van egy kis segítségre ahhoz, hogy ledobd azt a pár kilót, ne habozz tovább! Vásárold meg a vouchert, a megadott elérhetőségen kérj egy időpontot, hogy a szakember segítsen elérned álmaid alakját!

 

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

ELőzetes bejelentkezés szükséges voucherkódod megadásával telefonon (+36 70 384 8633) vagy emailben (gyogyuljmaskepp@gmail.com). Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Gyere el és próbáld ki az országban egyedülállóan működő Cyber Holisztikus Központunkat, ahol a szépség, az egészség és a harmónia egyben van.
Holisztikus kozmetikai kezeléseink a hagyományos kozmetika elemeire épülve, nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A kezeléseket természetgyógyász kozmetikus oktató mester irányításával és közreműködésével végezzük. A legmodernebb kozmetikai gépek állnak rendelkezésünkre, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod! 

Helyszín

Avatar Holisztikus Szépségszalon

1114 Budapest Bartók Béla út 66.

http://holisztikusgyogyaszat.hu/

Válassz Csomagot

Avatar Holisztikus Szépségszalon

Budapest

Nem kell elkeseredned, ha látsz magadon itt-ott egy kis felesleget, nem feltétlenül kell gyötörnöd magad az edzőteremben, hiszen léteznek különböző alakformáló, fogyasztó kezelések, amik segítségével diétádat kiegészítve le tud menni az a pár plusz kiló.
8 990 Ft 19 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet