Zsírégetés és izomépítés izzadás nélkül Slim Fix Pro-val

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A Slim Fix Pro testkezelés szupramaximális izomösszehúzódásokat okoz. Feszesíti a hasfalat, a feneket, a lábakat és a karokat. A Slim Fix Pro X kezeléseket azoknak ajánljuk, akik nagyobb izomfelületeket szeretnének feszesebbé és tónusosabbá tenni. A technológia segítségével kifejezetten esztétikus vonalak és tömörebb izomterületek alakulhatnak ki.

A nagy intenzitású fókuszált elektromágneses, úgynevezett HIFEM technológia a mágneses stimuláció elveit használja. Gyorsan változó mágneses mezők alkalmazásával a gép a bőr alatt lévő szövetben izomösszehúzódásokat okoz. Tesztek alapján kimutatták hatékonyságát az izomtömegek növelésében és a zsírvesztésben is. Mivel a HIFEM technológia közvetlenül stimulálja az izmokat, ezért a jelenlegi fenékformáló eljárásoknak az egyik legbiztonságosabb alternatívája, valamint a hasizom erősítésében is gyors változásokat eredményez.

Átlagosan 6-8, de akár 10 alkalmas kezeléseket is igénybe lehet venni a géppel. Kisebb súlyfelesleggel bíró, de flexibilitását már valamelyest elvesztett bőrfelületek igénylik leginkább a kezeléseket. A gyengébb tónusú, cellulitos bőrű vendégeken rövid időn belül látványosan észrevehető az eredmény. A fejleszthető izmok 18 és 55 éves kor között kezelhetők, így leginkább az ebbe az életkorba eső személyeknek ajánják az izomstimulációs gépet. A végkifejletek eltérhetnek a bőrtípusok és a cellulitmérték különbözősége miatt, de az egyének étkezési és folyadékfogyasztási szokásai is nagyban számítanak. A választható programok között szerepel például a belépőszintű HIT, a feszesítő Strength és az izomépítő Hipertrophy program is.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 30 194 3820 vagy e-mailen emyla.hajni@gmail.com. Időpont lemondás 48 órával korábban.

1 fő 1 vouchert használhat fel saját részre.

Vouchered váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy hozd magaddal kinyomtatva!

Partnerünkről

Budapest szívében, luxuskörnyezetben nyújtunk exkluzív arcápolási lehetőségeket vendégeink számára. Újonnan nyílt szalonunkban a bőrfiatalító és a bőrregeneráló kezeléseket kozmetikusaink professzionális gépekkel végzik. Magas minőségű termékcsaládokkal dolgozunk. Személyre szabott luxuskezelésekre specializálódtunk. 

Helyszín

EMYLA Beauty Szépségszalon

1052 Budapest Petőfi tér 3

https://emyla.hu/

Nyitvatartás

H-P: 10.00 – 20.00

Válassz Csomagot

EMYLA Beauty Szépségszalon

Budapest

Feszesítsd a testedet intenzív izomösszehúzódásokkal, és szabadulj meg a petyhüdt bőrtől és a cellulittól is!
23 990 Ft 30 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet