3 vagy 5 éj a Bükk lábánál, kristálytiszta levegőn

-25 %

Az Ajánlat tartalma

A vendégházban élvezhetitek a csendet és a jó levegőt, de a környéken lehetőség nyílik kirándulásra, túrázásra, kerékpározásra sőt lovaglásra is, és Eger is csak néhány perces autóútra van, így az aktív kikapcsolódást keresők sem fognak egy percig sem unatkozni.

Kizárt időszak: hétvégék, hosszú hétvégék, iskolai szünetek, ünnepnapok  

Gyermekeknek 2 éves korig ingyenes.  

Idegenforgalmi adó 300 Ft/fő/éj 18 éves kor felett a hatályos jogszabályok szerint fizetendő.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Kizárt időszak: hétvégék, hosszú hétvégék, iskolai szünetek, ünnepnapok  

Foglalási feltételek

Foglalni a vásárlást követően e-mailben a nyitottkapuvendeghaz@gmail.com címen, vagy telefonon a +36 30 349 3991 számon tudtok nevetek, a foglalni kívánt időpont és a voucherkód megadásával. 

A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség (banki átutalást és SZÉP kártyás fizetést a szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni)!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Látogassatok el el a Bükk kapujaként is emlegetett, tiszta hegyi levegővel rendelkező településre, ahol vendégházunk a sokszínű történelmi múlttal rendelkező Eger városától nem egészen 8 km távolságra, csendes, nyugodt erdei környezetben, a Sziklaforrás által táplált hegyvidéki tó közvetlen közelében fekszik.

A szálláshely 5 szobával – összesen 18 fő befogadására alkalmas – és egy jól felszerelt étkezős konyhával várja a vendégeit.

A Nyitott Kapu Vendégház helyzeténél és adottságainál fogva egyaránt alkalmas önfeledt pihenésre és túrák kiindulópontjaként is.

A szabadidő kellemes eltöltésére számos lehetőség kínálkozik a településen és környezetében egyaránt; a bakancsos turizmustól a hegyi kerékpározáson keresztül a lovaglásig programok széles választéka biztosítja a kikapcsolódást.

Helyszín

Nyitott Kapu Vendégház

3390 FELSŐTÁRKÁNY FŐ ÚT 297.

https://www.nyitottkapuvendeghaz.hu

Válassz Csomagot

Nyitott Kapu Vendégház

FELSŐTÁRKÁNY

3 éjszaka 2 vagy több fő részére, vagy 5 éjszaka 2 főnek önellátással hétköznapokon
35 990 Ft 48 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet