32.990 Ft helyett 24.790 Ft: Európa legnagyobb vidámparkja

Az Ajánlat tartalma

A 4.460 Ft értékű voucheredért most 32.990 Ft helyett 24.790 Ft-ért veheted igénybe buszos csomagajánlatunkat. Most csak 4.460 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 20.330 Ft összeget majd az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással.

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat.

Időpont: 2024. május 25-26.
Utazás: autóbusszal
Találkozás: 1.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)
Indulás: 1.30 órakor

Program:
Töltsetek egy vidám, adrenalindús napot Európa egyik legnagyobb vidámparkjában. Fedezzétek fel a kicsik és a felnőttek számára egyaránt meseszép helyet, ami minden korosztály számára tartogat attrakciókat. Egyedülálló szórakozási hely, amely mindenkit lenyűgöz. Az Energylandia egy vidámpark Zatorban, Kis-Lengyelországban, Dél-Lengyelországban. A Energylandiában több mint 75 hullámvasút és attrakció várja a látogatókat.

Budapestről indulás hajnali fél 2-kor a Lengyelországi Zator felé. Rövid pihenőkkel megérkezés a park nyitására. Lehetőségetek lesz a különleges vidámpark hullámvasutainak kipróbálására. Energylandia 4 tematikus területen kínál szórakozást. A vidámpark 26 hektáron, gyönyörű zöld környezetben, egy hangulatos tó mellett helyezkedik el, gyermekeknek, családoknak szóló extrém élményelemekkel. A Enerylandia egy mágikus játékvilág, ahol a tematikát a legendák, mesebeli történetek adják. Az adrenalinfüggők  pedig a hullámvasutak felé vehetik az irányt, és Európa második leggyorsabb hullámvasútján is megfordulhatnak, ha mernek. Egyedülálló szórakozási hely, amely mindenki számára lenyűgöző izgalmakkal teli. Száguldjatok le az izgalmas hullámvasutakon és élvezzétek a profi művészek látványos élő showműsorait. A parkot a kaszkadőr bemutatók, koncertek teszik még élménydúsabbá.  Érdemes megemlíteni a két legnépszerűbb attrakciót: a Hyperion Európában a legmagasabb, 77 méteres óriás hullámvasút, valamint a Speed Water Coaster-vízi-hullámvasútat. A park fő attrakciója a látványos Abyssus hullámvasút. Energyalandban étkezési lehetőséget is találtok, a gasztronómiai élmények garantáltak. Egyes attrakciók kipróbálásánál vizesek lehettek, esőkabát viselése javasolt. Belépőjegy árak: felnőtt kb. 179 PLN, gyermek 140 cm-es magasságig kb. 129 PLN (Az árak, tájékoztató jellegűek, változhatnak!) 
Hazaindulás Budapestre a park bezárása után, érkezés kb. hajnali 1-2 óra körül.

Érvényesség

2024-05-26 -ig

Foglalási feltételek

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat. Foglalás (szerződéskötés) után az utazási szerződés feltételei szerint lehet lemondani az utazást.

Tel: +36 1 317-1256

Partnerünkről

Csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal, családias hangulattal várja az utazni vágyókat. Színvonalas helyszíneket kínálunk akár belföldi, akár külföldi útról legyen is szó. Magyarország számos ismert és még felfedezésre váró csodáját mutatjuk meg. Minden utazáshoz szakavatott idegenvezetőt biztosítunk. Autóbuszparkunkat folyamatosan újítjuk, továbbra is luxus színvonalon utazhattok velünk.

Helyszín

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

1074 Budapest Síp utca 4.

www.kalandozastravel.hu

Nyitvatartás

H-P: 9-17

Válassz Csomagot

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

Budapest

Egy napos autóbuszos utazás - ENERGYLANDIA
4 460 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet