34.990 Ft helyett 24.790 Ft: Piran és Portoroz

Az Ajánlat tartalma

A 4.460 Ft értékű voucheredért most 34.990 Ft helyett 24.790 Ft-ért veheted igénybe buszos csomagajánlatunkat. Most csak 4.460 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 20.330 Ft összeget majd az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással.

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat.

Időpont: 2024. augusztus 10-11.
Utazás: autóbusszal
Találkozás: 0.15 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)
Indulás: 0.30 órakor

Program:
Indulás az adott napon 00.15 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás Szlovén tengerpartig rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon. Érkezés a reggeli órákban, várhatóan 10 óra körül.

Egész napos szabadidő ezen a csodálatos helyen, melyet a szlovén tengerpart gyöngyszemének is neveznek. A fürdőzés mellett megtekinthetjük Piran kulturális örökségeit is. A domb tetején álló Szent György Székesegyházat a harangtoronnyal és Keresztelő kápolnával, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra és a partra. A Főtér változatos, velencei hatású épületei, a világítótorony és a parti öböl várja a sétálókat. Akinek kedve van, helyi buszjárattal átmehet Portorozba, ahol szintén közkedvelt strandok várják a turistákat. Természetesen idegenvezetőnk segít mindenben. Körülbelül 10 perc alatt átér a busz, 2-3 euró a buszjegy ára. Gyalogosan is át lehet sétálni a tengerparton, körülbelül 2,5 km, kb. fél óra. Portoroz mozgalmas nyaralóhely, nagyobb utcái tele vannak kávézókkal, éttermekkel, boltocskákkal, luxus hotelekkel és kaszinókkal. Sok a pompázatos, hófehér jacht a kikötőben. A parti sétányon számtalan remek étterem kínálja a friss halételeit, pizzáit és sült finomságait.Visszaindulás  Piránból 21 órakor. Várható vissza érkezés Budapestre a hajnali, kora reggeli órákban.

A szlovén tengerpart olyan, mintha a horvát és az olasz tengerpart szerelemgyermeke lenne, osztrák keresztszülőkkel. Ráadásul olyan ékköveket is rejteget ez a rövidke tengerpart, mint Piran, a kétnyelvű, csodás kisváros. Illetve dehogy rejtegeti! Mutogatja, hogy mindenkit ide csábítson. Piran csak arra vár, hogy felfedezzük! Mindenkit, aki felfedezi, gazdagon megjutalmazza az egyedülálló hangulatával, a nyugalmával és az évszázadok óta változatlan bájával. Itt a jelentős turizmus ellenére is minden autentikus: a házak és az emberek.

Az Adriai-tenger itt tiszta és gyönyörű színű.Egy-két ház teljesen olyan, mint a velenceiek. A sikátorok is olyanok, mintha Velencében járnánk. Piran a szlovén tengerpart ékköve. Kétnyelvű város, ahol a szlovén mellett az olasz is hivatalos nyelv. Ezt mutatja az is, hogy a táblákra is mindkét nyelven fel van írva minden. Az óváros egy félszigetre épült, ahol kis helyen sok ház található. Teljesen autómentes övezet, hiszen keskeny, sikátoros utcák vannak, ráadásul lépcsőkkel, emelkedőkkel tarkítva. A dombon Szent György temploma áll. Viszonylag nagy kikötőjében rengeteg kis vitorlás ringatózik. A kikötő mellett végigsétálva vezet az út a fő térre és az óvárosba.

Érvényesség

2024-08-11 -ig

Foglalási feltételek

A utalvány megvásárlását követő 48 órán belül jelentkezz be a következő elérhetőségen: kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, cím, telefonszám és kuponkód megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat. Foglalás (szerződéskötés) után az utazási szerződés feltételei szerint lehet lemondani az utazást.

Tel: +36 1 317-1256

Partnerünkről

Csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal, családias hangulattal várja az utazni vágyókat. Színvonalas helyszíneket kínálunk akár belföldi, akár külföldi útról legyen is szó. Magyarország számos ismert és még felfedezésre váró csodáját mutatjuk meg. Minden utazáshoz szakavatott idegenvezetőt biztosítunk. Autóbuszparkunkat folyamatosan újítjuk, továbbra is luxus színvonalon utazhattok velünk.

Helyszín

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

1074 Budapest Síp utca 4.

www.kalandozastravel.hu

Nyitvatartás

H-P: 9-17

Válassz Csomagot

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

Budapest

A Szlovén tengerpart ékköve – Piran, Ljubljanai látogatással
4 460 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet