34.990 Ft helyett 26.790 Ft: Grado tengerpart és shopping

Az Ajánlat tartalma

A 4.820 Ft értékű voucheredért most 34.990 Ft helyett 26.790 Ft-ért veheted igénybe buszos csomagajánlatunkat. Most csak 4.820 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 21.970 Ft összeget majd az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással.

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat.

Időpont: 2024. július 27-28.
Utazás: autóbusszal
Találkozás: 0.45 órától a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)
Indulás: 1.00 órakor

Program:
Folyamatos utazás Szlovénián keresztül az Adriáig rövid pihenőkkel, éjszaka a buszon. Nyitásra megérkezünk Palmanova Village-be, az olasz divat Design Outlet-be.  94 trendi üzlet, nemzetközi márkákkal, mint Calvin Klein, Adidas, Nike, GUESS, Sandro Ferrone, Lindt csokoládé, Tommy Hilfiger  (a teljesség  igénye nélkül) továbbá kávézókkal, éttermekkel és egy játszótérrel vár titeket. Vásárlásra 10-13 óráig van lehetőség. Kedves utasaink 10% kedvezményt kapnak, az Outlet árakon felül.

Majd tovább indulás Grado homokos  tengerpartjára. Tengerpart, napsütés, pálmafák, olasz életérzés. Minden egyben egy tengerparti kikapcsolódásban az „arany szigeten”. Közel húsz kilométeres, lassan mélyülő homokos tengerpartja kicsiknek és nagyoknak is alkalmas egy jó strandolásra.

Grado, a Trieszti-öbölben, az olasz Adria Magyarországhoz legközelebb eső részén található. A hídon át megközelíthető szigetet amolyan kis Velenceként tartják számon lagúnáival, hangulatos utcáival. Gradót a szárazfölddel két hosszú autóshíd köti össze: az egyik Aquileia, a másik Monfalcone-Trieszt felől. A történelmi városmagban hangulatos utcácskák, éttermek, borozók várják az utazót. A román kori alapokra épült városka nem csupán a wellness és a pihenés központja, de ókori történelmi emlékekben gazdag tengerparti város is, amely számos látnivalót kínál az idelátogatóknak. Hazaindulás 21.00 órakor Budapestre, érkezés a reggeli órákban.

Felszállási lehetőségek az M7 autópálya vonalán.
Ha nem a budapesti felszállást választod, légy kedves jelezni ezt partnerünk felé foglaláskor. Felhívják figyelmed, hogy a busz (oda- és visszaúton is) csak menetiránynak megegyező oldalon áll meg a felszállási helyeken.

Érvényesség

2024-07-28 -ig

Foglalási feltételek

Foglalni az utalvány megvásárlását követő 24 órán belül tudsz a kalandozas@t-online.hu e-mail címen név, lakcím, telefonszám, (több kupon esetén) utastársak nevének és kuponkód(ok) megadásával. Az iroda válasz levélben küldi a fizetéshez szükséges adatokat. Foglalás (szerződéskötés) után az utazási szerződés feltételei szerint lehet lemondani az utazást.

Tel: +36 1 317-1256

Partnerünkről

Csapatunk több, mint 20 éves tapasztalattal, családias hangulattal várja az utazni vágyókat. Színvonalas helyszíneket kínálunk akár belföldi, akár külföldi útról legyen is szó. Magyarország számos ismert és még felfedezésre váró csodáját mutatjuk meg. Minden utazáshoz szakavatott idegenvezetőt biztosítunk. Autóbuszparkunkat folyamatosan újítjuk, továbbra is luxus színvonalon utazhattok velünk.

Helyszín

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

1074 Budapest Síp utca 4.

www.kalandozastravel.hu

Nyitvatartás

H-P: 9-17

Válassz Csomagot

Neoline Kft. Kalandozás Utazási Iroda

Budapest

Lubickolás az olasz Adrián - Grado - Vásárlás PALMANOVA FASHION VILLAGE-ben
4 820 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet