56.000 Ft helyett 39.990 Ft: 2 éj 2 fő részére Szoboszlón

Az Ajánlat tartalma

A voucherrel most 39.990 Ft-ért veheted igénybe az 56.000 Ft értékű szolgáltatást. A voucherért most csak 5.080 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 34.910 Ft-ot foglaláskor, partnerünknek kell kifizetned, melyet akár SZÉP kártyával is megtehetsz!

A Marcsi Apartmanok Európa legnagyobb fürdőkomplexumától 800 méterre található. Mediterrán stílusú, jól felszerelt apartmanok egész évben várnak titeket csendes, igényes környezetben. A Marcsi Apartmanok 2 apartmanjába összesen 4+5 fő tud elhelyezkedni + egy fő baba mobil ágyban. Az apartmanban nappali, háló, konyha, külön fürdőszoba és toalett található. A felső szinten egy kis étkező is van. Minden apartman szeparált, külön bejárattal.

Ez vár rátok:
- 3 nap / 2 éjszaka 2 felnőtt részére félpanzióval, kerékpárhasználattal, akár kisállattal + ajándék éjszaka, EXTRA: 1-2 gyerek 4 éves korig ellátás nélkül a szülőkkel egy ágyban, vagy hozott mobil ágyban való elhelyezéssel ingyenes
- Ellátás: reggeli bekészítéssel: felvágott, szalámi, vaj, sajtkrém, zöldség, vagy gyümölcs, dzsem, mogyoróvaj, toast kenyér.
Ebéd, vagy vacsora, a fürdőkhöz közeli étteremben, éttermi kiszolgálással, vagy kiszállítással. (Megérkezéskor egyeztetitek a partnerrel.)
- Minden voucherhez + egy éjszaka szállása ajándék, ellátás nélkül, az adott felárak megfizetésével a szabad helyek függvényében.
Elhelyezés: Teljesen felszerelt tágas egy légterű apartmanban /32m2, vagy 35m2/ - vagy emeleti vagy földszinti. Mindenféle konyhai, fürdőszobai és általános tisztítószer, takarító-eszközök is rendelkezésre állnak. Az apartmanok nem dohányzóak, de a dohányzásra kijelölt hely van a kertben -  színes tv, átmérő 94 cm – zuhanyzós fürdőszoba, toalett.
- Tea, bekészítés az apartmanokban a reggelihez 
- Ajándék egy üveg bor 
- két fő részére egy órás kerékpározási lehetőséggel, előre egyeztetéssel ingyenesen lehetséges városi kerékpárral
- grillezés és bográcsozás és szalonnasütési lehetőség nagy gondossággal lehetséges, előre egyeztetéssel

Ha 8 felnőtt érkezik, egy alkalommal pezsgőt adnak ajándékba és ingyen parkolást biztosítunk. Ha elfogytak a szabad apartmanok, más szálláshelyükön is tudtok foglalni, a szabad helyek függvényében.
Minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén (hétfőtől péntekig) kedvezményes áron vehetitek igénybe az NEAK által támogatott gyógykezeléseket: napi 3 kezelés + fürdőbelépő csomagban 3150 Ft-tól/hétköznap. A csomag tartalma: kádfürdőzés, iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas fürdő, orvosi masszázs - külön díjért - , vízsugármasszázs, víz alatti csoportos torna. Személyi igazolvány, lakcímkártya és TAJ kártya szükséges, beutaló nem kell. Reumatológiai szakrendelésen gyógyfürdő kezelések felírása céljából beutaló és várólista nélkül fogadják a betegeket.

Több voucher egyszerre is felhasználható. Ha két vouchert egyszerre használtok fel egymást után, 6 éjszaka helyett 7 éjszakát adunk ajándékba, - ellátás nélkül, az adott felárak megfizetésével - kivéve iskolai szünetek és állami ünnep.

Programok:
A szabadidő park sokféle szórakozási és pihenési lehetőséget tartogat, például van egy több mint 160 méteres kerékpárpálya, egy közel 400 méteres görkorcsolyapálya, de a labdarúgás szerelmesei sem fognak csalódni. Egy modern, izgalmas játszótér, különleges játékokkal – mászóvárral, mászófallal – várja a kicsiket, de van lehetőség piknikezni is, vagy egyszerűen csak egy nagyot sétálni a ligetes, fákkal beültetett területen.

Felárak: 
- Kiemelt időszaki díj: iskolai szünetekben és/vagy állami ünnepeken emellett hétvégén - péntek-szombat-vasárnap 2000 Ft/fő/éj.
- Kisállat hozható 10 kg-ig felára: 2500 Ft/fő/éj/ kisállat, csak szobatiszta, fürdetett, köröm vágott kisállatot fogadunk.
- Klíma használat, hűtés, fűtés: 2500 Ft/apartman/éj
- Parkolás zárt udvaron: 1500 Ft/éj/autó
- Idegenforgalmi adó 2024-ban: 600 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Gyermekkedvezmények (reggelis ellátással): 
5-16,99 év között: 6.000 Ft/fő/éj 
17 éves kortól: 7.000 Ft/fő/éj akár felnőtt is tud érkezni ugyanabba az apartmanba 
(Ebéd, vagy vacsora igénylése lehetséges, érkezéskor lehet egyeztetni.)

Érvényesség

2025-03-30 -ig

Foglalható 2025. január 10-ig.

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon 11-18 óra között: +36 20 500 0531 vagy a +36 30 286 8665 (szabad helyek függvényében), foglalni a luxusapartmanok@gmail.com e-mail címen is lehet kifizetett kuponnal 2025. január 10-ig és felhasználható 2025. március 30-ig. Foglalásod a szállásadó írásbeli visszajelzésével válik érvényessé. Lemondás: a vásárlást követően 14 napig. Ha elfogytak a szabad apartmanok, másik szálláshelyekre is tudsz foglalni, foglaláskor egyeztetjük. Wellness apartmanba foglalás: 6000.-ft/voucher infra- finn szauna, gőzkabin
Nem kell kinyomtatni a vouchert, csak foglaláskor továbbítani szükséges.

Partnerünkről

Hajdúszoboszlón csendes, nyugodt környezetben található a Marcsi Apartmanok. A családias hangulatban mindenki megtalálja a neki megfelelő apartmant. Az egy emeletes apartmanház nagyobb családok kényelmét szolgálják, 4-5 férőhelyes. A Marcsi Apartmanokban az egy légterű apartmanok a romantikázni vágyó párok és kisebb családoknak adnak lehetőséget a kikapcsolódásra. A környéken a fürdőzési lehetőségeken túl a túrázási és horgászási lehetőségek is biztosítják az idelátogató vendégek számára a pihenést, kikapcsolódást. A kertben szalonnasütésre, bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség.

NTAK regisztrációs szám: MA19019009
NTAK szerinti besorolás: Magánszálláshely

Helyszín

Marcsi Apartmanok Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló Dankó utca 26

https://www.luxusapartmanok.eu/

Válassz Csomagot

Marcsi Apartmanok Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Fedezd fel a mediterrán életérzést a Marcsi Apartmanokban! Tölts el 3 napot és 2 éjszakát kényelmes apartmanjainkban.
5 080 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet