99.900 Ft helyett 94.900 Ft: Hosszúhétvége Horvátországban

Az Ajánlat tartalma

A 99.900 Ft értékű autóbuszos ajánlatunkat most 94.900 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 12.050 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 82.850 Ft összeget partnerünknél kell kifizetned.

Időpont: 2024. június 27– június 30. vagy 2024. augusztus 30-szeptember 2. (2 nap/3 éjszaka)
Utazás: Autóbusszal 
Szállás: A 2*-os hotel bárral, kerttel, és étteremmel várja vendégeit, a strandtól 100 méterre. Az üdülőközpontban ingyenes wifihozzáférés (hallban) és díjmentesen használható. 
Ellátás: büfé jellegű bőséges félpanzió (reggeli és vacsora)

1.nap: Budapest – Plitvicei-tavak
Találkozó a Népliget, Szöglet Presso-nál. Indulás 05:00 órakor. Kora délután érkezés az Európa-szerte ismert Plitvicei-tavakhoz, Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába. A meseszép tavak füzér-szerűen húzódnak a vadregényes Kapela-hegységben, melyeket “ezer” apró erecske, patakocska és vadabbnál vadabb zuhatagok táplálják. A smaragd és a türkiz színek ezer árnyalatában pompázó víztükör, a fantasztikus erdei környezet egy színpompás mesevilágba repít. Horvátország gyöngyszemeinek is tekinthető tavak és vízesések 1979 óta az UNESCO Világörökség részét képezik. A nemzeti park tizennyolc tavát összesen 92 vízesés köti össze, melyek közül a legnagyobb 71 méter magasból ömlik a Korana-folyóba. Délutánig (kb. 17:00 óráig) barangoláa a parkban, majd szállásra utazás. Este vacsora a szálláson. 

2. nap: Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás a Krk-szigeten
Reggeli. A mai nap a pihenésé. Egész napos kikapcsolódás a tengerparton. 
Lehetőség van részt venni egy fakultatív kiránduláson a Krk-szigetre.  A busszal a Krk-hídon át érkezés a szigetre, majd meglátogatjátok Vrbnik városkát, mely a tengerparton, dombok között helyezkedik el, kedves óvárossal, ahol egyébként a világ egyik legkeskenyebb, szinte vállszélességű utcája is található. Csodás fotók készülhetnek a régi házak tövében, a meredek, kifényesedett kövezetű utcácskákban. A program további részében ellátogattok a sziget egyik legismertebb éttermébe, ahol részt vehettek egy borkóstolós programon. A teraszról fantasztikus kilátásban is gyönyörködhettek. Ezután 3 féle helyi bort kóstolhattok, melyek egyike a sziget büszkesége, a Zlachtina, mely kimondottan e táj szőlőjéből készülő száraz minőségi bor. Mellé kóstolót kaptok a helyi sajtokból, házi sonkából, ezzel koronázva meg a programot. Mindezek meg is vásárolhatók majd a pincében. Részvétel a „pinceprogramon” (kb 20EUR).
Ezután elindultok és útközben megálltok a sziget fővárosában, Krk-ben. Az óváros sikátoraiban autentikus házak várnak benneteket, a parton elfogyaszthatjátok délutáni kávétokat, vagy egy finom horvát sört. A városi strandok valamelyikén még fürödhettek is. Visszaindulás a szállásra a késő délutáni órákban. Szállás, vacsora.
A kirándulás ára: 15 EUR/fő. (Mely tartalmazza a buszköltséget, behajtásokat, parkolást, autópályadíj és az egyéb felmerülő költségeket.) Minimum létszám 20 fő.

3. nap: Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás Opatijába
Egész napos pihenés a tengerparton.
Vagy fakultatív kirándulás Opatijába. A busszal Rijekán át érkezés az Osztrák-Magyar Monarchia felsőbb köreinek egyik legkedveltebb üdülőhelyére, Opatijába. Még Ferenc József is itt töltötte a téli hónapokat (nem a bécsi Schönbrunnban). Ennek köszönhetően az egész várost a fényűző, szecessziós stílusú paloták jellemzik.
Abbázia (mai nevén Opatija) egyik legemblematikusabb jelképe a százéves sétány, a lungomare, melyet 1885-ben kezdték építeni, amikor a települést klimatikus gyógyhellyé nyilvánították.  
A Hollywood-i Híresek utcájára hajazva, Abbázia híres promenádján is márványcsillagokat helyeztek el, amelyekkel a Horvátországot a sport, művészeti és egyéb területeken népszerűsítő hírességek előtt tisztelegnek. Kötelező látványosságai között találjátokk a valószínűleg 1420-ban épült Szt. Jakab-templomot. Ez az apátság (opatija) lett később a település névadója. Érdekes még pl. az Imperial szállóval átellenben elhelyezkedő gyönyörű abbáziai parkban, a Szt. Jakab-templom tövében lévő Helios és Selena szökőkút, amely a Napot és a Holdat a mitológiai testvérpár alakjában ábrázolja. 
Az Angyali üdvözlet-templom Abbázia legszebb látképei közé tartozik. Szépséges külsejével és lenyűgöző megjelenésével Abbázia ékköve és teszi teljes várossá. 
A Villa Jeanette oldalán tábla hirdeti, hogy Móra Ferenc ott írta az Ének a búzamezőkről című regényét. Ebben - az akkor még közvetlenül a tengerparton álló - villában üdült Gustav Mahler osztrák zeneszerző is.
A magyar vonatkozású Amerikai kertben tengerre nyíló kilátás és botanikus kert várja a látogatókat. Az Amerikai kertet a gazdag magyar vállalkozó, Kurucz Mihály építette feleségének az 1900-as évek elején. Lehetőség van fürdeni a szabadstrandok egyikében. Visszaindulás a késő délutáni órákban. Szállás, vacsora. 
A kirándulás ára: 15 EUR/fő. (Mely tartalmazza a buszköltséget, behajtásokat, parkolást, autópályadíj és az egyéb felmerülő költségeket.) Minimum létszám 20 fő.

4. nap: Zágráb - Budapest
Reggeli után (9:00 óra körül) elindulás szállásról Zágrábba, ahol megismerkedtek a főtérrel, a katedrálissal, a Nemzeti Színházzal, és a Medvednica-hegy és a Száva folyó között fekvő óvárossal, ahol gyönyörű parkokat és szökőkutakat találhattok. Lehetőség van szabadidő keretében ebédelni, illetve hazaindulás előtt egy kávé elfogyasztására. Budapestre érkezés az esti órákban. 

Az alapár tartalmazza: az utazást autóbusszal, 3 éj szállást 2*-os hotelben klímás kétágyas szobában, bőséges félpanziót, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést, regisztrációs díjat. 

Az alapár nem tartalmazza: Az esetleges felárakat, helyi IFA-t, a belépők árát és a biztosítást.

További költségek: 
Helyi IFA: 5  euro – helyszínen fizetendő
Egyágyas felár: 20.000 Ft
Utasbiztosítás 4 napra: felnőtt: 3.160 Ft, 18 év alatt: 1.580 Ft
Belépő a Plitvicei-tavakhoz: kb.35 EUR/felnőtt, 28 EUR/diák 15 EUR/gyerek 
Fakultatív kirándulás a Krk-szigetre: 15 EUR/fő, Opatijába: 15 EUR/fő 
Útlemondási biztosítás köthető, normál ár 2%-a.

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, parkolás stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartják. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül. A programváltozás jogát fenntartják.

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartva pihenőt, általában benzinkutaknál megállás. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Minimum létszám: 45 fő

Kérik, hogy ha nem a budapesti felszállást választjátok, jelezzétek foglaláskor.A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! 
Felhívják a figyelmet, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)
M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (+40 perc)
M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (55 perc)
M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő (80 perc)
M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő (100 perc)
M7-es autópálya, Balatonkeresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő (120 perc)
M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő (140 perc)

Módosítási díjak: 2.500 Ft/fő

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit. 

Érvényesség

2024-09-02 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpont-egyeztetés és foglalás a voucherkódod megadásával emailben: info@varavilag.hu  vagy telefonon: +36 20 31 82 938/+36 1 343-3030 lehetséges.

Partnerünkről

Vállalkozásunk 25 éve stabilan működik. Folyamatos kínáljuk kedvező áru utazásainkat. Úti céljaink többségén már magunk is jártunk. Több ezer elégedett ügyfelünk minket igazol.

Helyszín

Vár a világ - Challenge Hungary Kft.

1064 Budapest Izabella utca 78. fszt.2

Válassz Csomagot

Vár a világ - Challenge Hungary Kft.

Budapest

Hosszú hétvége a horvát tengerparton bőséges félpanziós ellátással, odafele a Plitvicei tavakkal
12 050 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet