Válogassatok kedvetekre 7 város közül! 2/3 éjszaka 2 főre

-44 %

Az Ajánlat tartalma

Hová készültök? A fentiek közül bármelyik európai nagyváros felkeresése szerepel is a terveitek között, ez a voucher jó, ha ott lapul a zsebedben. Gondolj bele, micsoda szabadságot ad, hogy – a szabad helyek függvényében – bárhol megszállhattok! Egy korsó finom sör Berlinben? Barangolás Prága hangulatos utcáiban? Vagy éppen romantikus gondolázás Velencében? Ezzel az ajánlattal bármelyiket megvalósíthatjátok!

A voucher tartalma: 
- 2 vagy 3 éjszaka kétágyas szobában 2 fő részére 
- svédasztalos reggeli 2 fő részére
- 2 gyermek 17 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető.
- Ingyenes internet elérhetőség

A rendelkezésre álló szabad helyek a voucher szám megadása nélkül is megtekinthetőek az alábbi linken: https://voucher.aohostels.com/availability_check.php 

A foglalás a későbbiekben nem mondható le és nem módosítható. 

Egyes városokban idegenforgalmi adó fizetése kötelező a helyszínen, mely városonként eltérő lehet. 

Opcionális (a helyszínen fizetendő):
- Reggeli: 6 éves kor alatt ingyenes, 6 éves kor felett 50% kedvezmény a reggeli teljes árából
- Háziállatok elhelyezése: kb 10 EUR/nap

Az utazás egyénileg történik!

Érvényesség

2024-12-31 -ig

Vásárlást követő 14 napon belül érvényesíteni szükséges a vouchert a Foglalási feltételekben leírtak szerint. Anélkül a voucher érvényét veszíti.

Foglalási feltételek

Fontos! A foglalás menete a következő:

1. A vásárlást követően kapott voucheredet 14 napon belül küldd el az info@szallodavoucher.com  e-mail címre, ugyanis vouchered így kerül érvényesítésre.

2. Partnerünktől emailben, válaszként fogsz kapni egy voucherkódot és egy tájékoztatást a foglaláshoz. Ezzel a kóddal már közvetlenül a szállodához fogsz tudni foglalni, a visszaigazoló emailben szerepelni fog a foglalás pontos menete.

3. A voucher 2024.12.31. dátumig érvényes, a szabad helyek függvényében.

4. Partnerünknél történt voucher beváltás (egyedi azonosítókód megadás) után a Partner lemondási és csere feltételei érvényesek.

Partnerünkről

Salzburg, Berlin, Lipcse, Prága vagy éppen Velence? Egy romantikus hétvégéhez keresel helyszínt, esetleg esküvőre, konferenciára mész, és egy-két napra kellene szállás: Az A&O hotelek szerte a világon, számos városban várnak megszokott minőséggel és megbízható kényelemmel.

Helyszín

A&O Hotels

- Budapest - -

https://www.aohostels.com/en/

Válassz Csomagot

A&O Hotels

Budapest

2 vagy 3 éjszaka választhatóan Berlin - Frankfurt - Lipcse - Prága - Salzburg - Velence - Varsó úti célokkal 2+2 fő részére, reggelivel
58 990 Ft 105 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet