Svéd vagy akupresszúrás masszázs 60 percben

-30 %

Az Ajánlat tartalma

A Természetgyógyász Centrum jóvoltából egy kuponért cserébe most választható 60 perces masszázs lehet a Tied: svédmasszázs vagy akupresszúrás masszázs. Itt az ideje egy kis lazításnak, főleg, ha ülő- vagy állómunkát végzel.

 • A kezelés ajánlott, ha:
  • stresszes életmódot folytatsz
  • aktívan sportolsz
  • nem jut időd sportra, masszázzsal váltanád ki izmaid átmozgatását
  • merevek izmaid, fájnak tagjaid
  • relaxálni szeretnél
 • A kupon egy figyelmes ajándék lehet 
 • Profi masszőr vesz kezelésbe
 • Tested meghálálja a figyelmet
 • Add át magad a lazításnak, a felfrissülésnek
 • Kellemes szalonban

A svédmasszázs mindenkinek ajánlott, hiszen ezek a masszázsfogások hosszú évszázadok alatt alakultak ki, ez a legátfogóbb masszázsfajta. Számtalan jótékony hatását ismerjük, felpörgeti szervezeted, ellazítja fáradt izmaidat, pihentet. Ha stresszes, pörgős életvitelt folytatsz, ha alig van időd magadra, ha keveset sportolsz, vagy ha éppen túl sokat. A kevés sportot valamennyire lehet helyettesíteni egy kiadós masszázzsal, és sportolás utáni izmaidnak is jót fog tenni egy alapos masszázs. Ha van pár izomcsomód, befeszült izmod, a képzett masszőr segíteni fog, ráadásul a svédmasszázs fájdalomcsillapító hatással is bír.

Az akupresszúrás masszázsról: a hagyományos kínai orvoslás elmélete szerint az akupresszúra a fájdalmat nem annak eltompításával, hanem a keringés helyreállításával szünteti meg. Ezt a feltevést alátámasztják a legutóbbi idők kutatásai, amelyek igazolták, hogy a görcsös izom lecsökkent hőmérséklete az akupresszúra segítségével visszaállítható a normális szintre. 

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Más kedvezménnyel nem vonható össze. A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő. Személyenként több kupon is vásárolható, ajándékozható. Egy alkalommal csak egy kupon használható fel.

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés és további információ online: http://www.alternativgyogyaszat.hu/, vagy telefonon: +36 20 454 31 10

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

Régi helyünkről most egy teljesen új környezetbe – Újbuda központi részére – költöztünk. Eddigi hűséges vendégeink mellet most külön is számítunk a környék felfrissülést, ellazulást, kikapcsolódást esetleg a fájdalmak enyhülését, megszüntetését kereső érdeklődőkre.

Helyszín

Alternatív Gyógyászat

1111 Budapest Bicskei u. 7

http://alternativgyogyaszat.hu/

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 09:00 és 16:00 között, hétvégén: zárva.

Válassz Csomagot

Alternatív Gyógyászat

Budapest

A teljes ellazulás jegyében! Ha úgy érzed, Rád férne egy kellemes masszázs, ha elfáradtak tagjaid, jó helyen jársz!
6 290 Ft 9 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet