Ügyfélszolgálat: 06 70 701 76 01 (H-P.: 09:00-17:00)

ÓRIÁS Minnie Box: vörös örökrózsa + mini Nutella

-15 %

Kézzel készített, egyedi ajándékok rövid elkészítési és szállítási idővel, az ország bármely pontjára szállítunk. Az ajándékboxokat partnerünk készíti és küldi el vásárlóink részére, ezért ne felejtsd el a megvásárolt vouchered, választott szállítási módot és szállítási címet elküldeni emailben a luxandboxhu@gmail.com címre. Az ár a kiszállítás díját nem tartalmazza. 

A Box tartalma:

  • vörös örökrózsa fejek (4,5 cm)
  • Mini Nutella (25g)

Mérete: 34x29x10cm.

2023-12-20 -ig

A megvásárolt vouchered kódját küldd el a luxandboxhu@gmail.com emailcímre. Jelezd, hogy az adott kategóriában, mely boxot választottad és milyen címre küldhetjük neked a terméket.

A csomagok elkészülése 1-2 munkanap, szezonban viszont akár 3-6 munkanap is lehet.

Szállítási módok:

Választható futárszolgálat, 2+2 munkanap, országosan, 2.300 Ft

A szállítási díjat az ajánlat nem tartalmazza, azt utalással szükséges kiegyenlítened (az utalási adatokat a megrendeléskor válaszemailben küldjük részedre).

Lux&Box – egyedi ajándékrendelés online

Rózsabox, csokibox, édességbox, italbox

A választékunkban megtalálod a tökéletes ajándékot szülinapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra vagy bármilyen más eseményre, alkalomra.

Minden Boxot a megrendelés után egyénileg, kézzel készítünk. Az elkészítési idő 1-3 munkanap. Általában a rendelés leadását követő másnap elkészül. Kiemelt ünnepek előtt akár 3 nap is lehet az elkészítési idő. Miután elkészült csomagoljuk majd átadjuk a futárszolgálat részére.

Kiemelt időszakokban is tudjuk tartani a maximum 3 napot, így a karácsonyi ajándék, valentinnapi ajándék és az anyáknapjára szánt boxok is időben meg fognak érkezni.

Pénteken már nem adunk fel csomagot, hogy ne álljon egész hétvégén a futárszolgálatnál, ezzel is garantáljuk az édességek tökéletes minőségét!

Rózsáinkról:

Örökrózsa, vagy sokan úgy ismerik szappan rózsa, egy nagyon különleges és sokoldalú termék: a fürdővízbe dobva kellemesen illatosítja és színezi a vizet. Mi ezt a típusú virágot részesítjük előnyben, minden termékfotón ez szerepel. A rózsafejek mindig nagyon szépek, egységes méretűek, minden hölgy garantáltan örülni fog neki.

Lux & Box

Online megrendelés országosan .

https://luxandbox.hu

 

Ez is érdekelhet