Modern megoldás: méregtelenítő, karcsúsító kezeléskombináció

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Az Infraslim X a kombinált fittnesz eszközök közé tartozik, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazva magasabb szintre emeli a testedzés alakformáló hatását. A zárt kabinban egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infra kezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia jótékony hatása. Ezek egymást támogatják az alakformálás és méregtelenítés érdekében, hogy a felhasználó életminősége nagymértékben javuljon.

A Normatec készülék segítségével a ritmusos, pulzáló mozgás támogatja a test természetes méregtelenítő rendszerét, a felgyűlt, pangó nyirokfolyadék könnyebben távozik, magával viszi a kiválasztott méreganyagokat és persze a lebontott zsírt.

A nyirokmasszázs után felfrissülsz, lábaidat könnyebbnek érzed, a rendszeres nyirokmasszázs pedig egészséged megőrzésében, a karcsúsodásban is segít, és még a narancsbőrrel is könnyebb lesz leszámolni vele.

A kezeléskombinációval azonnal felfrissülhetsz, támogathatod szervezeted méregtelenítő rendszerét, ha pedig rendszeresen visszatérsz, a kezelések segíthetnek álmaid alakjának elérésében is.

Érvényesség

2023-03-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás szükséges telefonon: +36 70 882 54 34

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

Legfontosabb céljaink egyike, hogy olyan szolgáltatásokat kínáljunk, amelyek az egészségmegőrzés fontos elemei. Hiszünk benne, hogy a valódi szépség belülről, az egészséges, kiegyensúlyozott mindennapok energiájából sugárzik. Hogy ezt könnyebben elérhetővé tegyük, privát, biztonságos edzés lehetőségek közül választhatnak vendégeink.

Sport, prevenció, regeneráció, alakformálás egy helyen, a Krio and More egészségcentrumban.

Helyszín

Krio and more Egészségcentrum

1132 Budapest Visegrádi utca 64.

https://krioandmore.hu/

Nyitvatartás

H-P: 7-19 

Szo-V: 8-14

Válassz Csomagot

Krio and more Egészségcentrum

Budapest

30 perc Infraslimx edzés, 1 alkalmas Normatec nyirokmasszázzsal
6 790 Ft 8 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet