Tradicionális 60 vagy 90 perces thai masszázs

-16 %

Az Ajánlat tartalma

A nyugati világ átka a stressz és a feszültség, amit keleten, noha hasonlóan kemény munkairamot diktálnak, sokkal jobban kezelnek. Éppen ezért hoztuk el a sok ezer éves keleti tanok megoldását neked: ajánlatunkkal egy órán, vagy akár 90 percen keresztül is kényeztetheted a tested és a szellemedet.

A thai masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik, hiszen az izmok nyomásával, nyújtásával biztosítja a szabad energiaáramlást, jótékonyan hat a csontozatra és a vegetatív idegrendszerre is. A thai masszázst a jógagyakorlatok élményéhez lehetne hasonlítani, anélkül, hogy fizikai erőkifejtést végeznénk.

A profi masszőzök kezei alatt tökéletesen felfrissülsz, a tradicionális thai masszázs jótékony hatásait pedig testi és lelki szinten is érezni fogod.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont foglalás szükséges telefonon: +36 1 413 1542

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

A thai masszázs több ezer éves hagyományra épülő, nyomásos technikán alapuló masszázsfajta. Egyedisége abban rejlik, hogy a masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A tradicionális thai masszázs nemcsak kényeztetésre szolgál, hanem a gerinc és a többi ízület funkciós zavarainak kezelésére is kiváló. Javítja a vérkeringést és kiválóan orvosolja a hát-, nyak- és fejfájást.

Speciális fogásokkal és masszázzsal oldja az ízületi blokkokat, lazítja a merev, görcsös izmokat, enyhíti a fájdalmat, valamint visszaállítja a szervek energetikai egyensúlyát. Masszázsszalonunkban szakképzett masszőrök állnak a rendelkezésére, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek.

Helyszín

Chichaya Traditional Thai Massage & Spa

1067 Budapest Podmaniczky u. 29., fszt. 2.

https://chichaya.hu/

Nyitvatartás

H-V: 9:00-19:00

Válassz Csomagot

Chichaya Traditional Thai Massage & Spa

Budapest

Tökéletes módja a stressz kezelésének, a kikapcsolódásnak és a fáradtság leküzdésének
9 190 Ft 10 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet