Szemeidért! Modern multifokális szemüveg látásvizsgálattal

-62 %

Az Ajánlat tartalma

A Galéria Optika jóvoltából egy voucher áráért 1 pár kezdő multifokális lencse lehet a Tied normál karcolódás- és tükröződéscsökkentő réteggel, UV-védelemmel, természetesen divatos szemüvegkerettel, amit a szalonban választhatsz magadnak a több, mint 150-féle keret közül. Ám ha nem találod meg a megfelelőt, akkor sem kell aggódnod, hiszen jelentős árkedvezmény mellett a több, mint 1300-féle keret közül válogathatsz! Az ajánlat része továbbá a teljes szemvizsgálat, a munkadíj, egy szemüvegtok mikroszálás törlőkendővel és természetesen az egy év garancia.

A multifokális (progresszív) lencsével minden távolságra élesen látsz, azon pedig nem látszik, hogy különleges szemüveged van. A szemvizsgálatot optometrista vagy szemész szakorvos végzi, így garantáltan a megfelelő kezekben leszel. A szalonban a szakemberek sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, a szakma iránt rendkívül elkötelezettek, így egészen biztosan elégedetten távozol a szalonból.

Az ajánlatba beletartozik világszínvonalú érintésmentes látásvizsgálatunk is, ami Budán csak nálunk elérhető. Így biztonságos távolságból a kontaktok minimalizálásával tudunk dolgozni. Ez a lehető legpontosabb vizsgálat, az eddigi negyed dioptria (0,25D) lépték helyett század (0,01D) pontosságú korrekciót tesz lehetővé. jelenleg ez az elérhető legmodernebb vizsgálat és ez csak egy része a látásvizsgálatunknak, amit megkapsz ezzel a voucherrel.

Érvényesség

2023-02-28 -ig

Foglalási feltételek

Az ajánlat napszemüveg vásárlására nem vonatkozik és más kedvezményekkel nem összevonható. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Üzletünk a Bartók Béla út 22-es szám alatt található. 1988-óta áll itt optikai üzlet, munkatársaink szakmai tudása több tíz éves múltra tekint vissza. ​​Az országban egyedülálló módon 15 lencsegyártóval állunk kapcsolatban. A világ legnagyobb lencsegyártójának kiemelt Mester minősítésű partnere vagyunk, így a legjobb minőségű személyre szabott lencsékkel tudjuk elkészíteni az Ön szemüvegét. Minden szemüvegünket az ügyfél igényeihez mérten alakítjuk ki.

A Galéria Optika missziója: Elérjük azt, hogy mindenki élesen lásson és a megjelenése csak javuljon, a személyre, arcformához, stílusához kiválasztott szemüvegeinkkel!

A világ legnagyobb lencsegyártóival dolgozunk együtt, így a legjobb minőségű személyre szabott lencsékkel fogjuk elkészíteni a szemüvegedet. A nálunk készült szemüvegedben nem fogsz csalódni. Erre nemcsak igéretünk, de rengeteg szakmai elismerésünk is garanciát ad. Mint minden évben, idén is elnyertük többek között a Kiemelt Varilux Partner díjat is.

Helyszín

Galéria Optika

1111 Budapest Bartók Béla út 22.

https://galeriaoptika.hu

Nyitvatartás

Hétfő: 9:00 - 19:00 Kedd: 9:00 - 18:00 Szerda: 9:00 - 18:00 Csütörtök: 9:00 - 18:00 Péntek: 9:00 - 18:00 Szombat: 10:00 - 15:00

Válassz Csomagot

Galéria Optika

Budapest

Szükséged van szemüvegre, de eleged van abból, hogy állandóan cserélgetned kell őket attól függően, hogy éppen mire szeretnéd használni? Olvasnál, vagy a távolba néznél? Bizony nem mindegy, így kétféle szemüvegre van szükséged, ami egy kicsit bonyolítja a mindennapokat. Próbáld ki a multifokális szemüveget, ami rendkívül megkönnyíti életed!
42 990 Ft 113 970 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet