A 3.630 Ft értékű voucheredért most 25.980 Ft helyett 14.290 Ft-ért veheted igénybe ajánlatunkat. Most csak 3.630 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 10.660 Ft összeget partnerünknél szükséges fizetni.
Ha a varázslatos Indiára gondolunk, az elsők között jut eszünkbe kifinomult és ezer ízű konyhája, illatos fűszerei vagy az utcán árult, európai ember számára misztikus ételkülönlegességei. Szerencsére már nálunk is vannak indiai éttermek, ahol hódolhatunk is az indiai konyha iránt érzett vonzalmunknak, erről biztosan eszünkbe jut, milyen jó is lenne ezeket az ízletes, autentikus indiai fogásokat otthon is elkészíteni!
A kurzuson a világszerte legtöbbek által kedvelt indiai gasztronómiába nyújtanak betekintést, elsajátíthatod a legfinomabb indiai ételek elkészítését, egy igazi indiai menü összeállítását, az indiai fűszerek íz harmóniáját.
Dahl, sabji, csatni, és a többi egzotikus nevű étel, amiről lehet, hogy már hallottál, sőt talán már kóstoltad is, de autentikus elkészítésüket még biztosan nem sajátítottad el sehol!
És azt tudtad, hogy az indiai konyha egyik legnépszerűbb fűszere, a curry valójában nem is EGY fűszer, hanem egy ezernyi módon variálható fűszerkeverék, melynek állandó alkotórésze a chili, a mustármag, a kömény, az őrölt kurkuma és friss currylevelek?
Több ezer éves kultúrájából adódóan az indiai lakosság igen nagy hányada vegetáriánus, így India hús nélküli konyhája nyújtja a legváltozatosabb ételeket az összes ország közül.
Az ételek organikus alapanyagokból készülnek.
Megismerkedhetsz a sárgaborsóból vagy vöröslencséből készített indiai alapétellel, a dahllal valamint a csatnival.
A dahl az egyik legegyszerűbb indiai alap-étel, mely leggyakrabban sárgaborsóból vagy vöröslencséből készül. A sikerélmény és az ízharmónia garantált! A házi sajttal készült sabjit talán nem is kell bemutatni, hiszen aki kedveli az indiai konyhát, már biztosan találkozott vele.
A csatnit pedig nem is könnyű szavakba önteni. Édes, de nem lekvár, savanyú, de nem savanyúság, fűszeres vagy csípős, de nem ételízesítő, ám túl tömény ahhoz is, hogy köretként, főzelékként egyszerre nagyobb mennyiségben fogyasszunk belőle. Nem olyan híg, mint egy mártás és nem is krémszerű, mint egy püré, inkább darabos állagú. Zöldségből-gyümölcsből főzik, ecettel-cukorral tartósítják. Ez az indiai lekvárszerű finomság feldobja a legegyszerűbb rizs és tésztaételt is.
A menü végéről pedig a desszert sem maradhat ki, mely ezúttal a kardamonos indiai puding lesz.
A fantasztikus ízharmónia és a tradíciók megőrzése mellett arra is ügyelnek, hogy az ételek az egészség jegyében legyenek összeállítva. Minden főzési eljárás és alapanyag is ezt a célt szolgálja. És azon sem kell aggódnod, hogy az itt megtanult ételek elkészítéséhez nagy kiadásokba kell verned magad, ha újra szeretnéd megfőzni őket!
A kurzus végén a helyben elkészített ételeket közösen el is fogyasztjátok.
Gyere hát el az indiai főzőkurzusra, és térj haza egy csipetnyi Indiával, hogy főzőtudományoddal elkápráztasd szeretteidet és végre bármikor elkészíthesd indiai étel kedvenceidet otthon is!
Kiscsoportos főzőklubjaikba téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Voucherek, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál, az Ízbisztróban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.
2025-05-31 -ig
EASE Therapy - ÍZBISZTRÓ
1011 Budapest Szilágyi Dezső tér 1.