48.000 Ft helyett 14.900 Ft: Egyedi, művészi fotó-poszterek

Az Ajánlat tartalma

A 4.800 Ft értékű voucheredért most 62.400 Ft helyett 18.990 Ft-ért veheted igénybe ajánlatunkat. Most csak 4.800 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 14.190 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

Művészi alkotások elképzelésed szerint nappalidba, hálódba, ajtóra, bútorra, irodába.

Válassz a környezethez színben, stílusban és méretben illő képet kis sorozatban vagy egyedileg készülő, sorszámozott fotókból.

Akár teljesen egyedi képeket is kínálnak, amit csak egyetlenegyszer nyomtatnak ki. A képek készülhetnek fényes vagy matt papírra, vászonra vagy bármilyen kívánság szerinti hordozóra, kerettel vagy keret nélkül, kasírozva és fóliázva vagy egy választott képkerettel. A fényképek mérete akár 2 méteres vagy teljes falat borító poszter is lehet.

A nyomatokat az adott környezethez igazítják, méretben, színben (fekete-fehér vagy egyszínű is), dizájnban, egyediségben. Az alapul szolgáló digitális fotót is megkapod.

Mivel a képek ára a fenti tényezőktől függ, a végső, akciós árból a kupon ára levonásra kerül. Kérj ajánlatot e-mailben, a kívánságok leírásával.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges a kuponkód megadásával emailen: steinerg@gaborphotography.hu

Tudnivalók

  • A megvásárolt szolgáltatás fél éven belül felhasználható, ha a kupont határidőn belül beváltod.
  • Az ajánlat tartalma: 1 darab fotó-poszter kivitelezése a kívánt méretben, stílusban, színekben, előzetes egyeztetés után. Igény esetén egyedi fotó megtervezése és elkészítése.
  • A teljes vállalási akciós árból a kupon ára levonásra kerül.
  • A fotó elkésztéséhez szükséges egyeztetés érvényes kuponkód megadásával, e-mailben.
  • Ajándékutalványt kizárólag a megrendelés díjának kiegyenlítése után állítunk ki.
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. A kész poszterrel együtt átadott digitális fotó saját és média célokra is felhasználható, de a fotós nevét minden esetben fel kell tüntetni.
  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Az elkészült nyomatról másolatok készítése, kívánság szerinti méret(ek)ben és darabszámban. / Kép készítése sürgősséggel. / Több különböző poszter befotózása és elkészítése kedvezménnyel.
  • Információk: steinerg@gaborphotography.hu / +36-30 680-0861
  • Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli - gabor photography
  • Facebook Messenger: GaborSteinerHun
  • Web: a www.gaborphotography.hu (fejlesztés alatt)
  • Skype: steinergbp
  • Instagram: gabor.steiner.photo

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Blende Fotó Budapest - gabor* photography 15 éve nyújt professzionális szolgáltatásokat magánszemélyeknek és közületeknek a fotózás és fotós oktatás területén. Akár tanulni, jobb képeket készíteni szeretnél, akár csak a családi fotóalbumot gazdagítanád néhány tökéletes fényképpel, náluk a legjobb helyen jársz.

Helyszín

Blende Fotó Műhely

Budapest

https://www.facebook.com/blendefotomuhely

Válassz Csomagot

Blende Fotó Műhely

Budapest

Dekoráld otthonodat, irodádat a saját stílusodban
4 800 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet