Shot, shot, shot! 16 ínyenc rövidital egy szuper estéért

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Szeretitek az italkülönlegességeket? Egy helyet kerestek, ahol garantáltan jól telik el az este, vagy ahol megalapozhattok a bulihoz? Ünnepeltek valamit, vagy éppen itt az ideje egy kis búfelejtésnek?
Akkor kattints az ajánlatért, mert ezen a helyen minden megvan a lazításhoz: szuper környezetben, keleti kényelemben élvezhetitek a különleges rövid italokat, összesen 16 pohárkával!
A Rainbow és a Jager Train kivételével minden shot beletartozik az ajánlatba, így ti döntitek el, melyik az a 4 íz, amit kipróbálnátok.

A Paradise Shisha Barban mindig a vendég kényelme az első, itt tökéletesen kikapcsolhattok, alkalom nyílik a meghitt beszélgetésre vagy csak a csendes üldögélésre is. Munka utáni lazításhoz éppen olyan ideális választás, mint egy szuper randihoz. Az ajánlattal bármilyen koktélt választhattok az itallapról, és az italokat természetesen alkoholmentes változatban is kérhetitek, így senkinek nem kell lemondania a Paradise Shisha-élményről.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes asztalfoglalás telefonon: +36 20 505 1177. Időpont lemondás minimum 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a vouchert felhasználtnak tekintik. A programon kizárólag 18 éven felüliek vehetnek részt, alkoholmentes koktél esetében nincsen korhatár.

A kinyomtatott voucheredet vidd magaddal, vagy váltsd be mobilodon a szolgáltatónál!

Partnerünkről

Fedezd fel az ízek varázsát Nálunk! Budapest belvárosában vár a kikapcsolódás!  Kényelmes környezet, friss aromák és vízipipa élmény, legjobb shisha és koktélélmény - ez a Paradise shisha ! Ha szereted a jó hangulatot, a finom koktélokat és a különleges shishát, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Helyszín

Paradise Shisha Bar

1085 Budapest József krt 23

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090107525498

Válassz Csomagot

Paradise Shisha Bar

Budapest

16 db különleges shot drinket kóstolhattok ketten, 4 féle ízben
7 490 Ft 9 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet