Személyre szabott falinaptár A/4-es vagy A/3-as méretben

-25 %

Az Ajánlat tartalma

A Copyrama jóvoltából egy voucherért cserébe személyre szabott falinaptárat készíttethetsz barátaidnak, családtagjaidnak ajándékba, de akár saját magadat is meglepheted vele. A naptár havi bontású, 13 lapos, 170 grammos matt műnyomó papírból készül.
 Minden hónaphoz kedvenc fotóitokból válogass, így teszed igazán emlékezetessé a pillanatokat. De akár kisbabád, gyermekeid fotóit is használhatod, ez az ajándék könnyeket fog csalni a nagyszülők szemébe.
 Készítsd el saját, személyre szabott naptáradat, ahol a fényképeken kívül kiválaszthatod a betűtípust, a névnapok és ünnepek megjelenítését, sőt, saját fontos dátumokat, jeles napokat is megjelölhetsz, például a szülinapokat vagy a házassági évfordulótokat.
A családban mindenki örülni fog egy személyes naptárnak, hiszen nemcsak a mindennapokban hasznos segítőtárs, de kedves emlék is a saját fényképekkel ellátva.
 Választható opciók:
 - A/4-es falinaptár 13 lapos, papír: 170 g matt műnyomó papírra nyomva
-  A/3 falinaptár 13 lapos, papír: 170 g matt műnyomó

Érvényesség

2023-01-30 -ig

Foglalási feltételek

Az ajánlat kizárólag a www.copyramashop.hu weboldalon saját magad által szerkesztett naptárakra vonatkozik. A megrendelés elküldésekor a megjegyzés rovatba kérjük beírni a voucherkódot.

Személyenként több voucher vásárolható. Más kedvezménnyel nem vonható össze.
A vouchereket január 30-ig lehet beváltani. Kiszállítás: 3.200 Ft GLS futárszolgálat.
Személyes átvételre a 1085 Budapest, Baross utca 50. szám alatt van lehetőség.
Egyszerre több voucher is felhasználható.

Partnerünkről

Segítünk neked egyedi és céges ajándéktárgyak elkészítésében! Igazán kedves meglepetés lehet egy személyre szóló ajándéktárgy. Ajándékozz céges partnereidnek, közeli hozzátartozóidnak kedvenc képeiddel ellátott ajándéktárgyat. A Copyrama nyomda egyedi ajándék készítő műhelyében választhat póló, bögre, puzzle, egérpad, naptár és párna készítés közül. Fényképes ajándékhoz csupán egy fényképre van szükség. Kívánságodat elküldheted e-mailben és néhány napon belül átveheted Baross utcai boltunkban vagy a megadott címre postázzuk neked.  A neked megfelelő termék kiválasztása után röviden írd le nekünk, hogy mit és hogyan szeretnél, és mi elkészítjük neked a fényképes ajándéktárgyak egyikét.

Helyszín

Copyrama

1085 Budapest Baross u 50.

https://copyramashop.hu/

Válassz Csomagot

Copyrama

Budapest

Készíttess saját emlékeidből 13 lapos falinaptárt ajándékba, meglepetésként vagy dekorációként! Az egyedi fényképes naptár minden alkalommal jó választás, ha valami olyan ajándékot keresel, ami személyes és praktikus is egyben
3 440 Ft 4 590 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet