World of Adventures Kaland belépő bármely kalandra

-25 %

Az Ajánlat tartalma

A World of Adventures jóvoltából egy kupon áráért 1 db belépő lehet a Tied, ami korlátlan játékosszámot tesz lehetővé, tehát egész családoddal is játszhatsz, de ha magányos farkas vagy, vidd magaddal a négylábú társadat. A játékhoz egy mobil applikációt kell letöltened és már indulhattok is. Arra figyeljetek, hogy maximum 5 telefonon lehet vele párhuzamosan keresni a lokációkat, megfejteni a feladványokat, rejtvényeket. Több, mint 20, különböző nehézségű erdei és városi kaland közül válaszhattok, egy-egy küldetést játszotok végig, miközben a világ legcsodálatosabb helyeit fedezitek fel, és remek feladatokat oldotok meg. A mobilotokon lévő app mellett a kiterjesztett valóság is segítségetekre lesz, hogy megtaláljátok azokat a tárgyakat és feladványokat, amelyek a küldetésetek sikeréhez kellenek.

Amit kapsz: felfedezed a világ legcsodálatosabb helyszíneit, kutatsz, fejtörőket oldasz meg, viheted a családodat, de töltheted az idődet egyedül is, különböző tárgyak vannak elrejtve a kiterjesztett valóságban, ezenkívül óvod a Földet szemétszedéssel, ugyanis a játék során arra kérnek, hogy szedd össze a szemetet, amit utad során találsz és oszd meg az erről készült fotódat, hogy példát mutathass a világnak.

Nos? Mit szólsz ehhez a kalandhoz? Ugye, hogy nem csak egy egyszerű feladványos játék? Próbáljátok ki, hidd el, nem fogtok csalódni, hatalmas élményt kaptok. Vásárold meg a vouchert akár ajándéba, akár csak úgy, egy hétvégi programként, majd küldd el az adataidat (név, cím, regisztrál e-mail-cím) a megadott e-mail-címre legalább 48 órával a tervezett indulás előtt. Induljon a program, jó szórakozást, időtöltést kívánunk!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Vásárlás után az utalványodat érdemes minél előbb beváltanod, mivel utána a játékot (időkorlát nélkül) bármikor felhasználhatjátok. Utalványod beváltását, és egyben az applikációban való regisztrációt a World of Adventures weboldalán tudod megtenni:

https://wofa.games/kodbevaltas

A Kalandozáshoz szükséges applikációt pedig innen tudod letölteni: https://wofa.games/

Partnerünkről

A World of Adventures egy valódi Kalandélményt biztosító szabadtéri játék. 1-1 küldetést végigjátszva a Világ legcsodálatosabb helyeit fedezitek fel, és közben izgalmas fejtörőket oldotok meg a kalandozó csapatoddal. A Kalandok során csak a mobilotokra lesz szükség, hogy megtaláljátok a kiterjesztett valóságban lévő tárgyakat, és megfejtsétek a titokzatos rejtvényeket.

Helyszín

World of Adventures

. Magyarország . .

https://wofa.games/

Válassz Csomagot

World of Adventures

Magyarország

A voucher kitűnő választás, ha igazi élményt, kikapcsolódást és kalandot keresel akár barátaid társaságában, akár családi körben, vagy négylábú társaddal szeretnél kimozdulni otthonról. Éld át a szabadulószobák izgalmát, ami akár egy geocachinges élmény is lehet, ám mégis többet ad: a valóságot!
9 900 Ft 13 200 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet