18.000 Ft helyett 16.200 Ft: Himalája sós masszázs

Az Ajánlat tartalma

A 18.000 Ft értékű Himalája sós masszázst 16.200 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 3.240 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 12.960 Ft-ot a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

180 perces masszázs során először egy teljes testradírt végeznek himalája só és olaj keverékével a testen, elöl-hátul. Testkezelő fóliával betakarják a vendéget, és 20 percig dunsztba teszik.
Amíg a só kifejti a hatását, addig következik a talpmasszázs. A következő lépésben melegvizes kesztyűvel alaposan eltávolítják a sót a vendég testéről, majd következik az olajos masszázs sókövekkel.
A kövekkel való masszírozás igazi különlegesség. A himalája sómasszázs egy igazán extra kényeztető masszázs, mely után a bőr élettel teli, pihe-puha tapintású lesz. Bőrbetegségben szenvedőknek kifejezetten ajánlott!

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés alábbi telefonszámon: +36 70 408 5460. A voucherkód elküldésével válik véglegessé a bejelentkezés az alábbi email címen: czudar.adrienn@gmail.com

Partnerünkről

Bozainé Czudar Adrienn vagyok. 15 éve tűztem ki célul, hogy segítő feladatot fogok betölteni az emberek életében. Célom, hogy segítsek az embereknek, hogy a testük, lelkük és a szellemük egyaránt harmóniába kerüljenek. 
13 évig sportmasszőrként dolgoztam a férjem mellett. Jelenleg mentálhigénés szakember és masszőr vagyok. Így lehetőségem nyílik támogatni a lelket és a szellemet, a testet pedig egy általam kialakított speciális masszázzsal szolgálom, melynek célja, hogy mindazon emberek, akik a kezeim közül kerülnek ki, feltöltődjenek, ellenállóbbá váljanak az élet dolgaival, nehézségeivel szemben. 
Szeretettel várok Mindenkit, aki töltődni és megújulni szeretne!

Helyszín

Holt tenger Spa

1118 Budapest Tűzkő utca 8

https://www.facebook.com/holttengerspa/?locale=hu_HU

Válassz Csomagot

Holt tenger Spa

Budapest

A 180 perces kezelés segíti a relaxációt és pihe-puhává teszi a bőrödet
3 240 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet