21.000 Ft helyett 12.990 Ft: Őssejtes luxus arckezelés

Az Ajánlat tartalma

A 21.000 Ft értékű arckezelést most 12.990 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 3.300 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 9.690 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

Az Avatar Holisztikus Szépségszalon jóvoltából egy voucher áráért egy alkalmas őssejtes luxus arckezelést kínálunk lézeres bevitellel. A kozmetikai ipar már egy ideje használja a növényi őssejteket, melyek megújulásra késztetik a bőrt, megszűnnek a fáradtság jelei, fokozódik a bőr vérkeringése és anyagcseréje, lelassulnak az öregedési folyamatok. A kezelést lézerrel kombinálják, mert a lézerfény bőrmegújító tulajdonságával még látványosabb eredmény érhető el.

A kezelés menete a következő: a kozmetikus letisztítja az arcodat, leradírozza az elhalt hámréteget, beviszi az őssejtes szérumot lézerrel, majd kapsz egy finom őssejtes pakolást, végül a nappali krém felvitele zárja a sort. Ha úgy érzed, a Te arcod is megérdemli a kényeztetést, ne is habozz tovább! Vásárold meg a vouchert, a megadott elérhetőségen kérj egy időpontot, hogy fiatalosan, lendületesen és gyönyörűen távozz a szalonból a kezelés után.

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

ELőzetes bejelentkezés szükséges voucherkódod megadásával telefonon (+36 70 384 8633) vagy emailben (gyogyuljmaskepp@gmail.com). Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Gyere el és próbáld ki az országban egyedülállóan működő Cyber Holisztikus Központunkat, ahol a szépség, az egészség és a harmónia egyben van.
Holisztikus kozmetikai kezeléseink a hagyományos kozmetika elemeire épülve, nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A kezeléseket természetgyógyász kozmetikus oktató mester irányításával és közreműködésével végezzük. A legmodernebb kozmetikai gépek állnak rendelkezésünkre, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod! 

Helyszín

Avatar Holisztikus Szépségszalon

1114 Budapest Bartók Béla út 66. (55-ös kapucsengő)

http://holisztikusgyogyaszat.hu/

Válassz Csomagot

Avatar Holisztikus Szépségszalon

Budapest

Hallottál már az őssejtes kezelésekről? Segítségükkel nemcsak a gyógyításban értek el remek eredményeket, hanem a kozmetikai ipar is szívesen használja, hiszen ezek a sejtek képesek megújítani a bőr szerkezetét, élettel telivé varázsolni a megfáradt, ráncos arcot. Mi most pont ezt kínáljuk! Őssejtes kezelést a megfáradt, érett arcbőrnek.
3 300 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet