24.990 Ft helyett 22.490 Ft: Head SPA kezelés Pesten

Az Ajánlat tartalma

A 2.250 Ft értékű voucheredért most 24.990 Ft helyett 22.490 Ft-ért veheted igénybe a Premium Head SPA csomagajánlatunkat (most csak 2.250 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 20.240 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni).


1 órás Prémium Head Spa kezelés 1 fő részére
Van, amikor egy masszázs segít abban, hogy jó napod legyen, és van, amikor attól érzed jól magadat, mert tökéletesen áll a hajad. Ezzel az ajánlattal viszont mindkét boldogító élményt megtapasztalhatod!
Fedezd fel a teljes kikapcsolódás és hajápolás világát a Premium Head Spa élményével! Éld át a luxust tetőtől talpig, hiszen itt nem csak a hajadról gondoskodunk, hanem a teljes ellazulásról is. Szolgáltatásunk többet nyújt egy egyszerű hajápolásnál: az egészséges fejbőr és haj alapjait fektetjük le a legmodernebb technológiák és kezelések segítségével.
Mik várnak rátok a Prémium Head Spa kezelésen?
- Mikrokamerás fejbőr- és hajvizsgálat: Alapos elemzés, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb kezelést.
- Fejbőrtisztítás, hámlasztás: Eltávolítjuk az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, hogy a fejbőröd felfrissüljön.
- Mélytisztító hajmosás: A hajad mélyreható tisztítása, hogy visszanyerje természetes fényét és frissességét.
- Fejmasszázs: Teljes relaxáció, amely serkenti a vérkeringést és csökkenti a stresszt.
- Arctisztítás és arc-, nyak-, vállmasszázs: Frissítő és fiatalító kezelés az arcodnak, miközben a nyakad és vállaid is felfrissülnek.
- Hidratáló, tápláló hajpakolás és hajgőzölés: A hajad egészsége érdekében mélyen hidratáljuk és tápláljuk minden egyes hajszáladat.
- Kéz- és karmasszázs: További kényeztetés, hogy a tested minden pontján érezd a törődést.
-Oxigénterápia: Frissítő kezelés, amely fokozza a sejtek oxigénellátását, így támogatva a bőr és haj egészségét.
- Hajszárítás: Tökéletes befejezés, amely során a hajad természetes fényt és formát kap.
Minden kezelésünk során a fejbőröd és hajad állapotának megfelelő, személyre szabott anyagokat használunk, így biztosítva a legjobb eredményeket.
Próbáld ki a Head Spa élményét, és érezd a különbséget a hajadon és a bőrödön is!

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon a 06 20 592 0882 számon. Kérjük, hogy legfeljebb 10 perccel korábban érkezz! Lemondás esetén kérjük, értesíts minket legalább 24 órával előre e-mailben a lotusherbalheadspa13ker@gmail.com címen vagy telefonon a 06 20 592 0882 számon. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Lotus Herbal Head Spa egy exkluzív wellness központ, amely a teljes kikapcsolódásra és felfrissülésre helyezi a hangsúlyt. Kiváló szakembereink természetes, növényi alapú kezelésekkel gondoskodnak a vendégeink testi-lelki megújulásáról. Szolgáltatásaink között megtalálhatóak a különböző fejmasszázsok, stresszoldó kezelések és relaxációs terápiák, melyek mind a nyugalom szigetét nyújtják vendégeink számára. Látogass el hozzánk, és tapasztald meg a harmónia és az egészség tökéletes egyensúlyát! (ha van saját akkor jöhet ide)

Helyszín

Lotus Herbal Head Spa Pest

1139 Budapest Gömb utca 27.

https://lotusherbalheadspa.salonic.hu/

Válassz Csomagot

Lotus Herbal Head Spa Pest

Budapest

Az egészséges haj és fejbőr érdekében az egyedi igényeidnek megfelelő termékekkel végzik a kényeztető kezelést, ami a hajápolás mellett egy finom arcmasszázs is tartalmaz a tökéletes pihenésért.
2 250 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet