25.000 Ft helyett 14.990 Ft: Szemöldök-tetoválás eltávolítás

Az Ajánlat tartalma

A 3.800 Ft értékű voucheredért most 25.000 Ft helyett 14.990 Ft-ért veheted igénybe lézeres szemöldök-tetoválás eltávolítás ajánlatunkat. Most csak 3.800 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 11.190 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

Akár megbántad, akár elrontották, akár meguntad, van lehetőség rá, hogy a szemöldök-tetoválástól megszabadulj, ráadásul most ezt kedvezményesen teheted meg!

A lézerezésre azonban még akkor is szükség lehet, ha egyébként szereted a szemöldöktetoválást, de már sokadik alkalommal frissítenéd fel a tartós sminkedet.

A bőrünk pigmentbefogadó rétege ugyanis idővel, a sokadik tetoválás után eltelítődhet, ezért az ilyen esetekbe lézerezésre van szükség a fedőtetoválás előtt, hogy felszabadítsuk a bőrt a nemkívánt, elszürkült vagy kivörösödött pigmentektől. 

Halványításhoz 2-3 alkalom is elegendő az új, frissítő tetoválás előtt. Teljes eltávolításhoz 6-7 alkalomra is szükség lesz, függően a pigment mélységétől vagy mennyiségétől.

A kezelés előtt lidokainos krémmel zsibbasztják az adott területet, így a lehető legkevesebb kellemetlenségre kell számítanod.

Kizáró okok:

- Bármilyen rendszeresen szedett gyógyszer esetén csak orvosi engedéllyel

- Terhesség, szoptatási időszak

- Fél éven belül retinoid kezelés

- Allergiás reakció

- Vérzékenység

- Autoimmun betegség

- Gyulladt, sérült bőr

- Hypopigmentáció

- Diabétesz

- Napozás az elmúlt hónapban, barnult bőr

- Pacemaker/fém a testben

- Keloid hajlam

- Herpesz vagy seb a területen

- 18 év alatt nem

- cukorbetegség, kiemelkedően magas vérnyomás, keringési zavarok, bőrbetegségek, epilepszia, szívelégtelenség

- lázas állapot

- ha a tetoválás vasat tartalmaz

Előtte nem szabad:

- tartós szemöldökfestés 2-3 napon belül

- megelőző 4 hét során napozás, szolárium, önbarnító krém

Utána nem szabad:

- napozás, szolárium pár hétig

- erős verejtékezéssel járó sport, uszoda, szauna 48 óráig

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: +36 20 363 1618

Egy vásárló, 1db vouchert használhat fel saját részre!

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal!

Partnerünkről

Demeter Brigitta vagyok, okleveles sminktetováló és szempilla-stylist. 2015 óta dolgozom a szépségiparban, azóta nagy lendülettel és szenvedéllyel mélyültem el benne. Munkám során a szakmai elvárásokat és a vendégeim igényeit szem előtt tartva igyekszem folyamatosan képezni magam mind a sminktetoválás technikáiban, mind a műszempilla építésbe. Light volume (2-3D) pillától egészen a mega volume (6-10D) pillákig építek!

Ha unod már, hogy minden reggel festegeted a szemöldököd, és tartós megoldásra vágysz, akkor keress bizalommal és elkészítem az arcodhoz, bőrödhöz illő szemöldököt.

Arcod az egyik legfontosabb testrészed. Nem tudod eltakarni, azt látja meg mindenki elsőre és azon keresztül tudod éreztetni, hogy érzed magad. Célom, hogy minden vendégem elégedetten és ragyogva távozzon.

Helyszín

Beauty Palace

1135 Budapest Csata utca 28.

https://browboutique.hu/

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Válassz Csomagot

Beauty Palace

Budapest

Megszabadulhatsz az elrontott sminktetoválástól, de fel is frissítheted a bőrödet az új réteg tartós smink előtt, hogy még szebb legyen a végeredmény
3 800 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet