38.000 Ft helyett 18.800 Ft: Szájkontúr tetoválás

Az Ajánlat tartalma

A 6.580 Ft értékű voucheredért most 38.000 Ft helyett 18.800 Ft-ért veheted igénybe Szemöldöktetoválás csomagajánlatunkat (most csak 6.580 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 12.220 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni).

A gyönyörű, telt ajkak az egész arcot fiatalosabbá, vonzóbbá, üdébbé teszik. Egy elmaszatolt szájfény vagy fogakon hagyott rúzsfolt éppen ilyen erőteljes hatást tud elérni, csak az ellenkező irányba.

A sminktetoválással kiemelheted ajkaid szépségét, picit még a formájukat is korrigálhatod, teltebbnek, élénkebbnek mutathatod őket, miközben sosem kell azon aggódnod, hogy a sminked elmászik, nem bírja a randi végéig vagy éppen egy üzleti ebéd közben maszatolódik el.

Félsatíros szájkontúr tetoválásod szakértő és tapasztalt sminktetováló végzi, hogy ajkaid a legjobb kezelést kapják. A sminktetoválás teljes időtartama 1,5 óra. Herpesz esetén a kezelés nem elvégezhető, valamint megelőzés céljából célszerű herpesz gyógyszert beszedni a kezelés előtt.

Voucheres vásárlóik számára a későbbiekben igény szerint kedvezményes korrekcióra is lehetőséget biztosítanak a szalonban: 6.000 Ft két hónapon belül.

Teljes satír is kérhető, 6.000 Ft felárral.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36202650259

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Tünde vagyok, több éves tapasztalattal, nagy odafigyeléssel és kedvességgel várom igényesen berendezett szalonomban a szépülni vágyókat. A kozmetikai szolgáltatások széles palettáját kínálom, és a kezelések során a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozom, hisz célom, hogy vendégeim elégedetten távozzanak, majd később ismét visszatérjenek hozzám.

Helyszín

Image Makeup Tattoo

1201 Budapest Magyarok Nagyasszonya tér 15.

Nyitvatartás

H-P: 8.00-18.00

Válassz Csomagot

Image Makeup Tattoo

Budapest

Emeld ki ajkaidat egy esztétikus és igényes szájkontúr tetoválással, fél satírral
6 580 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet