44.000 Ft helyett 12.000 Ft: Fogkő-eltávolítás polírozással

Az Ajánlat tartalma

A voucherrel most a kezeléscsomag 44.000 Ft helyett 12.000 Ft kedvezményes áron lehet a tiéd. Most csak 3.050 Ft előleget kell fizetned, beváltáskor a telefonon  szolgáltatóval egyeztetett módon a további 8.950 Ft-ot szükséges fizetni!
Az AmoraDental jóvoltából egy voucherért cserébe ultrahangos fogkő-eltávolítás lehet a Tied fogfehérítő hatású polírozással, állapotfelméréssel, dentálhigiéniás tanácsadással, kezelési tervvel. A fogkő egy megkövesedett, baktériumokat tartalmazó lerakódás a fogakon, mely az ínyrészeket folyamatos gyulladásban tartja. Sokan azt gondolják, nem okozhat problémát, pedig igen! Ha a fogkő nem kerül eltávolításra, ínygyulladás alakulhat ki, fogágybetegséget okozhat, rosszabb esetben lebontja a fogakat körülvevő csontot, ennek következtében a fogak meglazulnak, kihullanak.
A fogkő eltávolítását ultrahangos depurátorral végzik. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná. Ezt követően a fogak felszínét simára polírozzák, melynek hatására a fogak színe világosodik, csillogóbbá válnak, ellenállóbbak lesznek a lepedékkel, baktériumokkal szemben. Az eljárás nem fájdalmas, talán kicsit kellemetlennek érezheted.
Mondj Te is nemet a fogíny gyulladására, az ínyvérzésre, a kellemetlen leheletre, vedd igénybe a szolgáltatást, így lesz egészségesebb, szebb, ragyogóbb fogsorod, amivel bátran mosolyoghatsz, nevethetsz! Vásárold meg a kupont, a megadott elérhetőségek egyikén kérj egy időpontot, és szabadulj meg a kellemetlen fogkövektől!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Személyenként csak egy kupon vásárolható, amennyiben a szolgáltatás nem végezhető el egészségügyi okokból, a kupon értékét visszatérítik. A kupon csak a fennmaradó összeg szolgáltatónál történő teljes befizetése esetén érvényes! Előzetes időpont-egyeztetés szükséges, mikor meg kell adnod a kuponkódo a +36 20 543 99 63 telefonszámon. Előzetesen lefoglalt időpontot lemondani vagy módosítani az adott időpont előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben az kupon elvész! Érkezz pontosan a megbeszélt időpontra, majd kinyomtatott voucheredet mutasd be a helyszínen.

Partnerünkről

Az Amora Dental csapata szeretettel vár kiválóan felszerelt fogorvosi rendelőben, Budapest VII. kerületében a Keleti pályaudvar szomszédságában, a Hernád utcában.
Magasan képzett fogorvosaik nem csupán az általános fogászati jellegű problémákban, de a szájsebészeti, parodontológiai és implantációs területeken is jártasak.
Vidám és kellemes hangulatban vár, empatikus, közvetlen kollégáival rendelési időben bármikor rendelkezésedre állnak, legyen szó csupán konzultációról, vagy bármilyen fogászati jellegű kérdésről. Az orvos csapat elkötelezett a fájdalommentes és jó hangulatú kezelések mellett. Fontos számukra, hogy az érkező páciensek természetes félelmét a fogászati kezelésektől barátságos légkörben oldják fel. A rend magas szakmai színvonalát folyamatos továbbképzéseken fejlesztikk, elsajátítva a legmodernebb technikákat, melyek segítségedre válhatnak.

Helyszín

AmoraDental

1078 Budapest Hernád utca 25.

http://www.hernaddent.hu/

Nyitvatartás

Hétfőtől csütörtökig: 09:00–18:00

Válassz Csomagot

AmoraDental

Budapest

Vouchereddel egy teljes kezelésben lehet részed, melynek tartalma ultrahangos fogkő-eltávolítás, fehérítő hatású polírozással és szájüregi rákszűréssel.
3 050 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet