6.500 Ft helyett 2.990 Ft: Teljes intim gyantázás hölgyeknek

Az Ajánlat tartalma

A 830 Ft értékű voucheredért most 6.500 Ft helyett 2.990 Ft-ért veheted igénybe ajánlatunkat. Most csak 830 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 2.160 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A Váci 47. Szépségszalon jóvoltából egy voucherért cserébe teljes körű intim gyantázás lehet a Tiéd kímélő cukorgyantával. A cukorpaszta 100%-ban természetes, nem okoz bőrirritációt, így ha érzékeny vagy, akkor is nyugodtan használhatod. Gyantázás után nem pattogzik ki a bőr, ezért ez a fajta gyanta allergiásoknak is ajánlott. A bő negyedórás gyantázásra érdemes legalább 0,5 cm-es szőrrel érkezni a 3-4 hétig tartós eredmény érdekében. A cukorgyantázás a leghigiénikusabb eljárás, mert a kezelést fertőtlenített bőrfelületen, gumikesztyűben végzi a kozmetikus. A 100%-ban természetes cukorpaszta a normál gyantánál kíméletesebb módja a szőrtelenítésnek, nem tapad a bőrhöz, csak a szőrt távolítja el. Nem kell többé aggódnod a rakoncátlan szőrszálak miatt, bátran hordhatsz szellősebb ruhát, fürdőruhát, hiszen a kényes területek garantáltan simák és puhák maradnak heteken át!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, és meg kell adnod a voucher kódod: +36 70 434 25 80 (Karl Juditot keresd). Előzetesen lefoglalt időpontot lemondani vagy módosítani csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával lehetséges, ellenkező esetben az ajánlat elvész! Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

2009 óta sminkesként, sminkoktatóként és 2012 óta kozmetikusként dolgozom. Tóth Katalin aranykoszorús kozmetikus mesternél szereztem meg a gyakorlati ismereteimet. Spanyol professzionális kozmetikumokkal Belnatur-al és De’noyles-al szépítem vendégeimet. Számomra a folyamatos továbbképzés elengedhetetlen, mert így tudok megfelelni vendégköröm és saját magam igényeinek. Célom, hogy a hozzám betérő vendégeknek segítsek a teljes relaxációban és feltöltődésben, így a kezelés végén frissen, üdén és még szebben engedjem el őket. Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettek várok Mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne.

Helyszín

Váci 47. Szépségszalon

1134 Budapest Váci út 47

https://www.profikozmetikus.hu/

Nyitvatartás

H-P 8:00-10:00

Válassz Csomagot

Váci 47. Szépségszalon

Budapest

Ha Te sem szereted a kikandikáló szőrszálakat a bikinivonal mentén, itt az ideje egy teljes körű intim gyantázásnak, hónaljgyantázásnak. A cukorgyanta kíméletesebb, mint a hagyományos, ezért érzékeny bőrűeknek is bátran ajánlott!
830 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet