80.000 Ft helyett 20.000 Ft: peroxidmentes fogfehérítés

Az Ajánlat tartalma

A 5.080 Ft értékű voucheredért most 80.000 Ft helyett 20.000 Ft-ért veheted igénybe ajánlatunkat. Most csak 5.080 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 14.920 Ft összeget beváltáskor a szolgáltatóval telefonon előre egyeztetett módon szükséges fizetni!

Szeretnéd, ha hófehéren ragyognának fogaid, mint a sztároknak a filmekben? Hiába mosod rendszeresen fogfehérítő fogkrémekkel a fogad, gyakorlatilag semmi változást nem tapasztalsz? Nem véletlenül. Biztosan tisztább lesz a fogad, de több árnyalatnyi világosodást ne várj! Ha mégsem tudsz lemondani a fehér fogakról, fordulj szakemberhez, aki tökéletes munkát fog végezni, az eredmény pedig magáért beszél. Olvasd tovább ajánlatunkat, a fehérítés mellé most egyéb extrák is járnak!

Az AmoraDental jóvoltából egy kuponért cserébe peroxidmentes fogfehérítés lehet a Tied, ami biztonságos, kíméletes és teljesen fájdalommentes, mert a hagyományos eljárásokkal szemben itt peroxidmentes fehérítésről van szó, így nem sérül az íny, nem fordul elő fogérzékenység. Ez az eljárás kimondottan az érzékeny fogúak számára jó megoldás, mivel egyáltalán nem lesz érzékeny a fogsor. A peroxidmentes fogfehérítő nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, így tökéletesen biztonságos, hiszen hatóanyaga a benne lévő szódium, ami olyan, mint a mindenki számára ismert szódabikarbóna. Az ajánlat része még egy fogkő-eltávolítás mindkét fogsoron. A fogkő eltávolítását ultrahangos depurátorral végzik. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná. Ezt követően a fogak felszínét simára polírozzák, melynek hatására a fogak színe világosodik, csillogóbbá válnak, ellenállóbbak lesznek a lepedékkel, baktériumokkal szemben. Az eljárás nem fájdalmas, talán kicsit kellemetlennek érezheted. Hogy miért fontos a fogkövet eltávolítani? A fogkő ínygyulladáshoz, ínyvérzéshez vezethet, fogágybetegség alakulhat ki, ami a legrosszabb esetben akár fogvesztéssel jár. Ha most megvásárolod a kupont, a fogfehérítés és a fogkő-eltávolítás mellé a szakember alaposan megvizsgál, gyakorlatilag rákszűrésen veszel részt, és az ajánlat tartalmaz még dentálgigiéniai kezelést. Ha úgy döntöttél, itt az ideje az éves fogorvosi látogatásnak, ne habozz tovább! Kuponvásárlás után a megadott elérhetőségek egyikén kérj egy időpontot, és a rendelőből kilépve érezni fogod, hogy fogaid tiszták, egészségesek és gyönyörűek!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Személyenként csak egy kupon vásárolható, amennyiben a szolgáltatás nem végezhető el egészségügyi okokból, a kupon értékét visszatérítik. A kupon csak a fennmaradó összeg szolgáltatónál történő teljes befizetése esetén érvényes! Előzetes időpont-egyeztetés szükséges, mikor meg kell adnod a kuponkódod a +36 20 543 99 63 telefonszámon. Előzetesen lefoglalt időpontot lemondani vagy módosítani az adott időpont előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben az kupon elvész! Érkezz pontosan a megbeszélt időpontra, majd kinyomtatott kuponodatt mutasd be a helyszínen.

Partnerünkről

Az Amora Dental csapata szeretettel vár kiválóan felszerelt fogorvosi rendelőben, Budapest VII. kerületében a Keleti pályaudvar szomszédságában, a Hernád utcában.
Magasan képzett fogorvosaik nem csupán az általános fogászati jellegű problémákban, de a szájsebészeti, parodontológiai és implantációs területeken is jártasak.
Vidám és kellemes hangulatban vár, empatikus, közvetlen kollégáival rendelési időben bármikor rendelkezésedre állnak, legyen szó csupán konzultációról, vagy bármilyen fogászati jellegű kérdésről. Az orvos csapat elkötelezett a fájdalommentes és jó hangulatú kezelések mellett. Fontos számukra, hogy az érkező páciensek természetes félelmét a fogászati kezelésektől barátságos légkörben oldják fel. A rend magas szakmai színvonalát folyamatos továbbképzéseken fejlesztikk, elsajátítva a legmodernebb technikákat, melyek segítségedre válhatnak.

Helyszín

AmoraDental

1078 Budapest Hernád utca 25.

http://www.hernaddent.hu/

Nyitvatartás

Hétfőtől csütörtökig: 09:00–18:00

Válassz Csomagot

AmoraDental

Budapest

Vouchereddel egy teljes kezelésben lehet részed, melynek tartalma peroxidmentes fogfehérítés fogkő-eltávolítással, polírozással, rákszűréssel és dentálhigiéniai kezeléssel. A fogfehérítés egyszerre bitonságos és fájdalommentes, nem sérül az íny, nem fordul elő fogérzékenység. Kifejezetten érzékeny fogúak számára nyújt tökéletes megoldást.
5 080 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet