Anti-aging arckezelés hidroabrázióval és arcmasszázzsal

-34 %

Az Ajánlat tartalma

Itt a tavasz, a megújulás ideje, ez a kezelés pedig szó szerint új, friss arcbőrrel ajándékoz meg.

A kezelés Apis natúr kozmetikumokkal történik, és elsősorban érett bőrre ajánlott.

A kezelés egy általános bőrállapot-felméréssel kezdődik, majd a bőrfelszínről arctejjel, enzimes peelinggel, tonikkal és hidroabrázióval távolítják a szennyeződéseket és az elhalt hámréteget. A hiroabrázió a bőrcsiszolás legkíméletesebb módja, a porlasztott víz a legérzékenyebb arcon is kíméletesen, de hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

Ezt követően a felszínre került friss bőr táplálása érdekében méregtelenítő pakolást visznek fel, majd a bőr igényeinek megfelelő hatóanyagbevitel, végül pedig egy kellemes masszázs és befejező krém következik.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 326 2594

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat, részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.

Helyszín

Green-Gold Day Spa

1096 Budapest Haller utca 30.

https://www.facebook.com/greengoldkozmetika/

Nyitvatartás

Kedd - Csütörtök: 07:00 - 18:00
Hétfő: csak bejlentkezésre
Péntek, Szombat, Vasárnap: Zárva

Válassz Csomagot

Green-Gold Day Spa

Budapest

Szabadulj meg a bőrhibáktól és az elhalt hámsejtektől és töltsd fel élettel és hidratáltsággal arcbőrödet!
8 890 Ft 13 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet