Fogkőeltávolítás Air-Flow polírozással, panoráma röntgennel

-58 %

Az Ajánlat tartalma

Fogorvosok, dentálhigiénikusok ajánlása szerint annak, aki valamilyen okból fokozottan hajlamos a fogkőképződésre – ennek hátterében számos ok állhat, például genetikai adottság, elhanyagolt szájápolás, dohányzás, nem megfelelő táplálkozás, cukorbetegség, terhesség -, akár 3 havonta is szüksége lehet a lerakódások eltávolítására. Másoknál -az esetek legnagyobb többségében- ez az idő 6-12 hónap között változhat.

Akik csak minimálisan hajlamosak a fogkőképződésre, elég, ha egy-kétévente fordulnak szakemberhez. Figyeljük fogaink állapotát, és amint észleljük a fogkőképződést, tegyük meg a szükséges lépést, így tudjuk megőrizni legtovább fogaink épségét.

A rendszeres fogkőeltávolítás a fogmosáshoz hasonlóan az egészséges szájhigiénia alapvető eleme, hiszen a fogkő kialakulása nem csak esztétikai gondokat okoz, hanem számos súlyosabb problémához is vezethet.

Ajánlat tartalma:
- Fogkőeltávolítás Air-Flow polírozással, panoráma röntgennel
- Ajándék állapotfelméréssel és fogmosási útmutatással

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges: 06-70-613-6646, rendelo@digitaldentalart.hu

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Csapatunk ereje abban rejlik, hogy egytől egyig minden kollégánk komoly szakmai háttérrel, a legkorszerűbb eszközök segítségével, személyre szabott igények mentén segít pácienseiknek elérni a kívánt eredményt. Kiemelten fontos számunkra, hogy a megérkezéstől egészen a kezelés végéig pácienseink nyugodt környezetben és oldott hangulatban érezzék magukat.
A fogpótlásokra, vagy az esztétikai hibák korrigálására irányuló kezelések során lehetőséget biztosítunk egyedi szín és forma megtervezésére a helyszínen, hogy a legtesthezállóbb eredményt érjük el. Saját fogászati laboratóriumunknak köszönhetően páciensünk nem csak fogorvosával, hanem a fogtechnikussal is találkozhat a rendelőben. Így garantáljuk, hogy mindenki elégedetten, pontosan az általa kívánt mosollyal fog távozni tőlünk.

Szakembereink a fogászati kezelések és szakágak széles spektrumán nyújtanak első osztályú ellátást:
Esztétikai megoldások
Konzerváló fogászat
Szájsebészet
Parodontológia
Foghúzás
Fogpótlás, implantáció
Fogsorok
Csontpótlás, sinus lift
Fogszabályozás
Altatásban történő kezelések

Helyszín

Digital Dental Art

1115 Budapest Bartók Béla út 92-94., 1. emelet

https://digitaldentalart.hu/

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 8:00 - 20:00

Válassz Csomagot

Digital Dental Art

Budapest

Ajándék állapotfelméréssel és fogmosási útmutatással
17 000 Ft 40 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet