Lábápoló, hámlasztó spa kezelés, masszázs és körömápolás

-14 %

Az Ajánlat tartalma

Készülj a szezonra, és legyenek olyan lábaid, amiket büszkén mutatsz majd meg a kedvenc szandálodban!

Csomag tartalma: gyümölcssavas hámlasztó lábápoló spa kezelés Callux termékekkel, frissítő lábmasszázzsal és japán körömápolással. 

Folyamata: lábáztatás, hámlasztó gél használata a lábra, reszelés, bőrkeményedések eltávolítása reszeléssel, cukros-gyümölcsös (feketeszedres vagy narancsos) peeling, láb masszázs, japán körömápolás.

A kezelés nem csak a bőrkeményedéseket távolítja el, de az elhalt bőrfelületet is, így a lábaid puhák és hidratáltak lesznek – ráadásul mindezt szike nélkül! (Indokolt esetben, például tyúkszem eltávolításához esetleg használhatnak szikét is.)
 
A japán körömápolás során méhviasz pasztát dolgoznak bele a körömbe polírozással, majd talkummal lezárják a körömlemezbe juttatott méhviaszt A méhviasz erősíti és szép fényessé teszi a körmöket, természetes, erős és egészséges hatást keltve.

Érvényesség

2023-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 326 2594

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat, részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.

Helyszín

Green-Gold Day Spa

1066 Budapest Teréz körút 12. (Földszint 1., 55-ös kapucsengő)

https://www.facebook.com/greengoldkozmetika/

Nyitvatartás

Kedd - Csütörtök: 07:00 - 18:00
Hétfő: csak bejlentkezésre
Péntek, Szombat, Vasárnap: Zárva

Válassz Csomagot

Green-Gold Day Spa

Budapest

Gyümölcssavas hámlasztás a pihe-puha lábakért frissítő masszázzsal és japán körömápolással a csillogó, erős, természetes körmökért
8 990 Ft 10 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet