79.990 Ft helyett 39.990 Ft: 2 éj 4 fő reggelivel Szoboszlón

Az Ajánlat tartalma

A voucherrel most 39.990 Ft-ért veheted igénybe az 79.990 Ft értékű szolgáltatást. A voucherért most csak 5.080 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 34.910 Ft-ot a foglaláskor, partnerünknek kell kifizetned, melyet akár SZÉP kártyával is megtehetsz!

3 nap 2 éj 4 fő részére reggelivel, kisálattal, kerékpározási lehetőséggel
A Marcsi Apartmanok Európa legnagyobb fürdőkomplexumától 800 méterre található emeleti erkélyes vagy földszinti apartmanok. Mediterrán stílusú, jól felszerelt apartmanok egész évben várnak titeket csendes, igényes környezetben. A Marcsi Apartmanok 2 apartmanjába összesen 4+5 fő tud elhelyezkedni + egy fő baba mobil ágyban. Az apartmanban nappali, háló, konyha, külön fürdőszoba és toalett található. A felső szinten egy kis étkező is van. Minden apartman szeparált, külön bejárattal.

Ez vár rátok:
- 3 nap/2 éj szállás 4 fő részére reggelivel, plusz egy ajándék éjszaka (2=3 akció).
- Hideg reggeli bekészítve: szalámi, felvágott, vaj, sajtkrém, zöldségek vagy gyümölcs, különféle kenyerek és tea.
- Ebéd vagy vacsora rendelhető éttermi kiszolgálással vagy kiszállítással: kb. 3100 Ft/étkezés, 5 féle leves és 10 féle főétel közül választható a fürdőkhöz közeli étteremben. Megérkezéskor egyeztetés szükséges.
- Speciális étkezési igények (laktózmentes, gluténmentes, vegán) előzetes egyeztetéssel: kb. 4000 Ft/fő/étkezéstől.
- Egy óra ingyenes kerékpárhasználat 2-2 fő részére városi kerékpárokkal.
- Ajándék éjszaka minden voucherhez, ellátás nélkül. Nyári és téli szünetekben csak 3 éjszakás foglalások, minimum 3 fő érkezésétől.
- Teljesen felszerelt, nem dohányzó apartmanok: emeleti erkélyes (35 m²) vagy földszinti (32 m²), színes TV-vel (94 cm), zuhanyzós fürdőszobával és toalettel. - - Dohányzásra kijelölt hely a kertben.
- Ajándék: egy üveg pezsgő.

Ajándékozd meg szeretteidet: egy kis pihenés és együtt töltött idő - születésnapra, évfordulóra, ballagásra vagy bármilyen más alkalomra! 
Mindez pedig hol is lehetne kellemesebb, mint egy családias, barátságos kis apartmanházban 8 db egy légterű apartmanban, külön fürdőszobával benne toalettel és teakonyhával.

 

- 6 éjszaka 4 helyett: 2 voucher egymást követő felhasználásával az 5. és 6. éjszaka szállása ajándék, ellátás nélkül, a szabad helyek függvényében és a felárak megfizetésével.
- Ajándék pezsgő és parkolás: Ha 8-9 felnőtt érkezik, egy üveg pezsgő és ingyenes parkolás jár ajándékba.
- Alternatív szállás: Ha az apartmanok betelnek, más szálláshelyre is foglalhatsz, a szabad helyek függvényében, előzetes egyeztetéssel.
- Szabadidőpark: Számos szórakozási és pihenési lehetőséget kínál: több mint 160 méteres kerékpárpálya, közel 400 méteres görkorcsolyapálya, futballpálya, modern játszótér mászóvárral és mászófallal. Lehetőség van piknikezni vagy sétálni a ligetes, fákkal beültetett területen.
- Gyógykezelési kedvezmény: Minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén hétköznapokon kedvezményes áron vehető igénybe napi 3 NEAK által támogatott gyógykezelés + fürdőbelépő, mindössze 3 150 Ft-ért. Kezelések: kádfürdő, iszappakolás, súlyfürdő (gerincbántalmakra), szénsavas fürdő (visszérbetegségek, érszűkület kezelésére), orvosi masszázs (külön díjért), vízsugár-masszázs, víz alatti csoportos torna. Magyar TAJ kártya szükséges, de beutalóra nincs szükség.

Felárak: 
Kiemelt időszaki díj: iskolai szünetek és állami ünnepeken és hétvégén péntek-szombat-vasárnap 2.000 Ft/fő/éj
Főszezoni felár 04.01-09.30-ig: 1.000 ft/fő/éj 
További fő érkezése ugyanabba az apartmanba: 6.500 Ft/fő/éj szállás reggeli bekészítéssel 
Kisálattal, 3 kg-ig ingyenes, csak szobatiszta, fürdetett, körömvágott kisállatot fogadunk 3 kg felett 2000.-ft/éj/kisállat
Parkolás zárt udvaron: 1.500 Ft/éj/gépkocsi 
Klíma használat, hűtés, fűtés: 2.500 Ft/szoba/éj
Amennyiben az ajándék éjszakák hétvégére - péntek-szombat-vasárnap - és kiemelt időszakra esnek - iskolai szünetek - és ünnepek, a foglaláshoz az adott felár megfizetése szükséges: 2.000 Ft/fő/éj 
Két légterű családi apartman foglalható minimum 4 fő érkezésekor: 5.000 Ft/éjszaka/apartman csak három éjszaka foglalásánál.
IFA a helyszínen fizetendő! Idegenforgalmi adó 2024-ban: 600 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Érvényesség

2025-02-28 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás szükséges telefonon: 11-18 óra között: +36 20 500 0531 vagy a +36 30 286 8665 (szabad helyek függvényében), foglalni a luxusapartmanok@gmail.com e-mail címen is lehet. Foglalásod a szállásadó írásbeli visszajelzésével válik érvényessé. Kifizetett utalvánnyal lehet foglalni 2024-december 10-ig, de az utalvány 2025-február 28-ig érvényes.

Lemondás: a vásárlást követően 14 napig lehetséges. Ha elfogytak a szabad apartmanok, másik szálláshelyekre is tudsz foglalni, foglaláskor egyeztetitek a partnerrel. A kinyomtatott vouchered vidd magaddal!

Partnerünkről

Hajdúszoboszlón csendes, nyugodt környezetben található a Marcsi Apartmanok. A családias hangulatban mindenki megtalálja a neki megfelelő apartmant. Az egy emeletes apartmanház nagyobb családok kényelmét szolgálják, 4-5 férőhelyes. A Marcsi Apartmanokban az egy légterű apartmanok a romantikázni vágyó párok és kisebb családoknak adnak lehetőséget a kikapcsolódásra. A környéken a fürdőzési lehetőségeken túl a túrázási és horgászási lehetőségek is biztosítják az idelátogató vendégek számára a pihenést, kikapcsolódást. A kertben szalonnasütésre, bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség.

NTAK regisztrációs szám: MA19019009
NTAK szerinti besorolás: Magánszálláshely

Helyszín

Marcsi Apartmanok Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló Dankó utca 26

https://www.luxusapartmanok.eu/

Válassz Csomagot

Marcsi Apartmanok Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Fedezzétek fel a mediterrán életérzést a Marcsi Apartmanokban! Családi pihenés az egyik legszebb és legnépszerűbb üdülővárosban!
5 080 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet